Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megtudja, hogy a férfi rendszeresen sörözik akkor miért nem akar tovább ismerkedni?
Figyelt kérdés
A nők ugyanúgy fogyasztanak alkoholt, bulikban sok esetben ha hajnalban szét néz az ember akkor több részeg nőt lát mint férfit, ráadásul teljesen kikelnek magukból.2023. máj. 13. 11:03
1/105 anonim válasza:
Mert az alkalomadtán és a rendszeresség között van különbség
2/105 anonim válasza:
Shrek már napi 2 kérdéssel próbálkozol ? Egy már nem elég ?
3/105 A kérdező kommentje:
És ez miért gond, miért zavarja a nőt ha mellette a férfi kedves és normális? Főleg ha nem töltik együtt az összes napot akkor a férfi miért ne sörözhetne ha nincsenek együtt éppen?
2023. máj. 13. 11:18
4/105 anonim válasza:
A sorozes proli szokas. Narj inkabb golfozni. Az nem ego.
5/105 anonim válasza:
Tőlem sörözzön, csak nem leszünk együtt. Utalom a sör szagot, a sör hasat, azt hogy mindig ittas ezért vezetni pl sose tudna. Nekem nem férne bele egyáltalán.
6/105 anonim válasza:
Mert idövel nagy sörhasa lesz vagy màr van.
7/105 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség, hogy proli szokás. Golfozás nem ad olyan élményt.
Én mindenhova kocsival járok, nyilván ha vezetek akkor nem iszok, tehát ez nem probléma. Ha program lenne, hogy elmegyünk étterembe vagy valahova akkor nem söröznék és kocsival mennénk, tömegközlekedésre biztosan nem szállok, a gyaloglást meg nem szeretem.
2023. máj. 13. 11:22
8/105 A kérdező kommentje:
Egy férfin jól is állhat a pocak ha jól él. Ez a jólét jele is lehet, pl. nálam is amiatt van.
2023. máj. 13. 11:23
9/105 anonim válasza:
“A gyaloglást meg nem szeretem”
Na ez lenne a másik kizáró ok a sör mellett számomra. De nyilván nem is nekem kell megfelelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!