Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő megtudja, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő megtudja, hogy a férfi rendszeresen sörözik akkor miért nem akar tovább ismerkedni?

Figyelt kérdés
A nők ugyanúgy fogyasztanak alkoholt, bulikban sok esetben ha hajnalban szét néz az ember akkor több részeg nőt lát mint férfit, ráadásul teljesen kikelnek magukból.
2023. máj. 13. 11:03
 71/105 anonim ***** válasza:
100%

Minden gyerek vágya egy alkoholista szülő, akinek csak a munka és a sör létezik és nem tudná megtanítani az emberi kapcsolatokra vagy a hobbik és kalandok fontosságára. Tényleg, mesébe illő élet lenne.

2023. máj. 13. 14:44
 72/105 A kérdező kommentje:

Szép és csinos nő mellett nem innék, vagy csak keveset. Gyereket meg nem akarok tehát ez irreleváns.

De biztos vagyok benne, hogy jobban járna nálam egy gyerek mint sok más helyen.

Miért is ne tudnám megtanítani ezekre? Nekem is volt bennük részem régebben. Pár éve van csak ennyire egysíkú életem. Viszont cserébe a munkában kiemelkedő sikereket értem el.

2023. máj. 13. 14:47
 73/105 anonim ***** válasza:
100%
Nálad beakadt a lemez. Nem a csempehordásról van szó (még egyszersem kellett) , hanem a mindennapi teendőkről. De azt hiszem feleslegesen koptatom a betűket, mert direkt nem akarod érteni amit itt írunk neked. Bár megértem, a rendszeres alkoholfogyasztás butítja az embert.
2023. máj. 13. 14:49
 74/105 A kérdező kommentje:

Nem tudod felfogni, hogy a csempét behelyettesítheted bármivel amihez erős fizikum kell? HÁNYSZOR ÍRJAM MÉG LE?

2023. máj. 13. 14:51
 75/105 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj már le. Te nem érted amit én mondok. Nincsen a mindennapi teendőkben olyan, amihez erős fizikum kell, így mindketten eltudjuk végezni és el is végezzük. Te mit nem értesz ezen?
2023. máj. 13. 14:53
 76/105 A kérdező kommentje:

Ezt nem hiszem el, te most direkt csinálod vagy tényleg ennyire nem tudod felfogni amit írok?

Tehát a te életedben még sose volt és sose lesz, hogy valamihez egy férfi kellene és nem egy nő(te)????

2023. máj. 13. 14:58
 77/105 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én értem, hogy te a fizikumi különbségekre akarod felhívni a figyelmet, amit már több kommenttel ezelőtt elismertem. Tehát, már akkor felfogtam. Azt viszont azóta se, hogy ennek mi köze a mindennapi élethez? Hogy ezért miért dönthetné el a férfi hogy én mennyit és mikor ihatok? Miért lenne női férfi szerepkör a MINDENNAPOKBAN. Tehát nem akkor, mikor fel kell cipelni valamit vagy amikor gyereket kell szülni. Egyértelmű hogy az fogja ezeket aki erre képes. De nekem nem fogja az észt osztani egy férfi sem, hogy mi a szerepem és mi nem, mit tehetek és mit nem, mert ő tudná a nem létező csempéket felvinni és nem én. Én se magyarázok a másiknak a szerepekről, csak mert ha lesz gyerek azt én tudom kihordani.
2023. máj. 13. 15:03
 78/105 A kérdező kommentje:

Ezek a mindennapok részei. Mindennapos az is, hogy az óvodában inkább óvónéni van nem óvóbácsi , a nehézfizikai munkában meg férfi nem nő.

Ahogy az is, hogy a férfinek jobban áll a sör a kezében a munka után mint egy nőnek.

2023. máj. 13. 15:06
 79/105 anonim ***** válasza:
100%

Az semmit se ér, hogy miket ígérgetsz, hiszen semmilyen garancia nincs arra, hogy képes vagy-e változtatni. Ezek üres szavak, hiszen nincs mögöttük semmi, csak a kétségbeesett vágy, hogy egy nő akárcsak hozzád érjen.

2023. máj. 13. 15:07
 80/105 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem senki kezében nem áll jól a sör, de nem az én véleményem a mérvadó, ahogy a tiéd sem.

Mindennap részei a gyerekszülés és a nehéz dolgok felcipelése? Hát én nem szülök mindennap, a párom se cipel fel mindennap 100kg-t, de lehet mi csinálunk rosszul valamit.

2023. máj. 13. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!