Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megtudja, hogy a férfi rendszeresen sörözik akkor miért nem akar tovább ismerkedni?
Minden gyerek vágya egy alkoholista szülő, akinek csak a munka és a sör létezik és nem tudná megtanítani az emberi kapcsolatokra vagy a hobbik és kalandok fontosságára. Tényleg, mesébe illő élet lenne.
Szép és csinos nő mellett nem innék, vagy csak keveset. Gyereket meg nem akarok tehát ez irreleváns.
De biztos vagyok benne, hogy jobban járna nálam egy gyerek mint sok más helyen.
Miért is ne tudnám megtanítani ezekre? Nekem is volt bennük részem régebben. Pár éve van csak ennyire egysíkú életem. Viszont cserébe a munkában kiemelkedő sikereket értem el.
Nem tudod felfogni, hogy a csempét behelyettesítheted bármivel amihez erős fizikum kell? HÁNYSZOR ÍRJAM MÉG LE?
Ezt nem hiszem el, te most direkt csinálod vagy tényleg ennyire nem tudod felfogni amit írok?
Tehát a te életedben még sose volt és sose lesz, hogy valamihez egy férfi kellene és nem egy nő(te)????
Ezek a mindennapok részei. Mindennapos az is, hogy az óvodában inkább óvónéni van nem óvóbácsi , a nehézfizikai munkában meg férfi nem nő.
Ahogy az is, hogy a férfinek jobban áll a sör a kezében a munka után mint egy nőnek.
Az semmit se ér, hogy miket ígérgetsz, hiszen semmilyen garancia nincs arra, hogy képes vagy-e változtatni. Ezek üres szavak, hiszen nincs mögöttük semmi, csak a kétségbeesett vágy, hogy egy nő akárcsak hozzád érjen.
Szerintem senki kezében nem áll jól a sör, de nem az én véleményem a mérvadó, ahogy a tiéd sem.
Mindennap részei a gyerekszülés és a nehéz dolgok felcipelése? Hát én nem szülök mindennap, a párom se cipel fel mindennap 100kg-t, de lehet mi csinálunk rosszul valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!