Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő megtudja, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő megtudja, hogy a férfi rendszeresen sörözik akkor miért nem akar tovább ismerkedni?

Figyelt kérdés
A nők ugyanúgy fogyasztanak alkoholt, bulikban sok esetben ha hajnalban szét néz az ember akkor több részeg nőt lát mint férfit, ráadásul teljesen kikelnek magukból.
2023. máj. 13. 11:03
 61/105 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira elfogadható lenne a férfinál hogy sörözik akkor miért itt kell kérdezgetned hogy mi baja a nőknek ezzel? Hisz ez elfogadott, nem?

Az hogy neked mi elfogadható és mi nem, mi a szerepe szerinted valakinek és mi nem az teljesen egyéni. Nem lesz általános igazság, mert sok embernél más lesz a felállás. Pont ez a lényeg. Mindenki találja meg a hozzáillőt. És pl hozzám fixen nem illik egy rendszeresen söröző, illetve ilyen felfogású férfi. Ez nem azt jelenti, hogy baj van veled(azt se, hogy nincs), de az én felfogásomban nincsenek női/férfi szerepek, ahogy a párom felfogásában sem. Ezért vagyok vele és nem olyannal aki azt hiszi ő megtehet valamit mert férfi, én meg nem, mert nő vagyok. Nem éreznem magam jól egy ilyen kapcsolatban es szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

2023. máj. 13. 13:53
 62/105 A kérdező kommentje:

És ez téged miért boldogít? Mit mond el ez rólad? Két kommentel később meg majd beírod, hogy én milyen sz*r alak vagyok miután ilyet írsz, ugye?

Arra való az oldal, hogy kérdezzek, miért ne lehetnék kíváncsi az itteni véleményekre is?

Mi az, hogy nincsenek női meg férfi szerpek? Ne viccelj velem! Ha jobban belegondolsz a saját életetekbe még ott is van, biztos vagyok benne. Kérdezd meg a párod is erről, csak burkoltan. Bár lehet rájön mire megy ki a kérdés és hazudik majd neked, de biztosan ő is úgy gondolja, hogy vannak különbségek.

2023. máj. 13. 14:00
 63/105 anonim ***** válasza:
100%

Bele se mentem volna a kapcsolatba, ha olyan felfogású lenne, hogy férfi/női szerepek. Mi csak feladatokat látunk, amit együtt megkell oldani, mikor milyen felállásban.

Vannak különbségek, de ez megint más téma. Attól még, hogy más van a lábunk között, nem okoz neki gondot megfőzni a vacsorát, ahogy nekem sem kicserélni egy villanykörtét. De nem ezen van a hangsúly, hogy ki mit csinál és mit nem. Hanem azon, hogy nem tudnék együtt lenni valakivel aki döglik a tv előtt és sörözik, míg én egyedül csinálom az otthoni teendőket és ő ezzel tök jól elvan. Nagyon távol áll tőlem ez a felfogás. Együtt megcsinálunk mindent és utána közösen lehet lazítani és senki se fogja magát kifacsarva érezni.

Az meg a lehető legmesszebb áll tőlem, hogy azt eltűrjem, hogy valaki sörrel a kezében ossza nekem az észt, hogy én ihatok e vagy sem, ha igen mennyit stb.

2023. máj. 13. 14:08
 64/105 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt írtam, hogy boldogít a tudat, hanem hogy megnyugtat. Ha nem innál annyit, talán a szövegértelmezés is jobban menne. Túl sok ember szenved alkoholista pároktól és szülőktől, ha eggyel kevesebb ilyen helyzet alakul ki, már szebb hely lett a világ.

2023. máj. 13. 14:11
 65/105 A kérdező kommentje:

"mikor milyen felállásban."

És azt dobókockával soroljátok ki vagy eldöntitek az alapján, hogy FÉRFI VAGY NŐI SZEREPKÖRBE ILLIK BELE???????

De olyannal azért együtt tudnál lenni aki többet dolgozik mint te és hazavisz annyi pénzt amiből feltudjátok építeni a szép kis életeteket ugye? Az tetszene, de a házimunka már nem?

Megnyugtat, az sem jobb ha téged megnyugtat egy másik ember szenvedése és halála.

Ha lenne egy szép és csinos nőm nem is innék ennyit, töredékét maximum, alkalomszerűen.

Gyereket valóban nem akarok , de az meg csak örülhetne ha hozzám kerülne mert megtudnék neki adni amit kell. De hát biztos jobb helye van valami éhező családnál ahol csak szenved.

2023. máj. 13. 14:14
 66/105 anonim ***** válasza:
100%
Női, férfi szerepek, úristen kérdező. Milyen feladatot kell puncival és kukival csinálni?
2023. máj. 13. 14:17
 67/105 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz amúgy normális hangnemben is kommunikálni?

Nem dobókockával, nem aszerint hogy mi van a lábunk között, hanem ki mire ér rá. Együtt keresünk annyit, hogy építgessük az életünket, ezért egyértelmű, hogy amit közösen építgetünk azt közösen is fogjuk rendben tartani.

2023. máj. 13. 14:19
 68/105 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, mintha a kérdező egy pincében élne, ahol egész nap nézi az Egy rém rendes családot, és nekünk próbálja megmagyarázni, hogy az a valóság.
2023. máj. 13. 14:22
 69/105 anonim ***** válasza:
100%

Megint félreértelmezted, amit írtam. Nem az nyugtat meg, hogy szenvedsz (az nem érdekel), hanem hogy mások nem fognak miattad szenvedni. Tényleg le kéne tenned az italt, ha ennyire nem megy a szövegértelmezést...

2023. máj. 13. 14:24
 70/105 A kérdező kommentje:

Úristen válaszoló, ennyire butus vagy? Van olyan feladat egyébként igen, de én nőt és férfit írok nem puncit és kukit mint te.

De akkor irány a bánya, irány a nehézfizikai munka.

Tehát ha fel kell vinni 1 tonna csempét akkor ha éppen te érsz rá akkor te hordod fel nem átgondolva a helyzetet az urad akinek jobban megy a fizikuma miatt? ÉRTEM

Velem csak jól járna egy csinos nő, illetve egy gyerek is ahogy már írtam. Biztos jobb dolguk van olyan helyen ahol verik őket.

2023. máj. 13. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!