Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelent ekkora hátrányt a társkeresésben, hogy utálom a gyerekeket?
"Amúgy meg ha te nem tudod elképzelni a jövődet saját gyerkőccel, akkor tulajdonképpen miért is van szükséged egyáltalán emberi társra?"
Csak a szaporodás miatt kellhet társ? Ennyit tud egy férfi a kapcsolatban adni? Spermát?
#20 te csak azért jársz valakivel, hogy gyereket csináljatok? Nem azért, mert szeretitek egymást?
Szerintem sok férfi van manapság, aki nem akar gyereket, nem hiszem, hogy nehéz lenne ilyet találni. Írd ki pl. Tinderen a biodba, hogy nem akarsz, és máris könnyebb lesz szelektálni.
#22, „Csak a szaporodás miatt kellhet társ?”
#24, „te csak azért jársz valakivel, hogy gyereket csináljatok?”
Írtam én olyat, hogy „csak” a szaporodásért, gyerekcsinálásért? Én azt írtam, hogy a társkeresésnek „az lenne a burkolt célja”.
Egyrészt tessék figyelmesebben olvasni! Másrészt ha elégedetlenek vagytok a hozzászólásommal, akkor az egészet próbáljátok meg cáfolni, és ne csak egy számotokra nem tetsző részletét! :)
Az a helyzet, hogy az érzéseidet nem tudod szabályozni, max. eltitkolni.
És valljuk be: racionálisan nézve semmi vonzó nincs egy kicsi gyerekben (őszintén szólva a felnőttek többségében sem).
Nyugodtan mond meg mindenkinek, hogy nem akarsz gyereket. Az állatszeretetet ne szégyelld, méltó családtagok. Kezelheted olyan lelkismeretesen, szeretheted annyira, mint más a gyerekét, de nem kényszerítsd gyerekszerepbe. Ne nyunyurgasd, tutujgasd, csak ha ő kezdeményez, és egyértelműen igényli.
"Amúgy meg ha te nem tudod elképzelni a jövődet saját gyerkőccel, akkor tulajdonképpen miért is van szükséged egyáltalán emberi társra?"
Hogy mi van?? Neked csak és kizárólag azért kell társ, hogy legyen aki adja a spermát a "gyerkőchöz"? Ezt inkább nem kommentálnám, még a végén kitiltanak.. Szeretet, szerelem meg ilyen "jelentéktelen" kis apróságok, mondanak valamit? Vagy csak a szaporodásig látsz, onnantól se kép, se hang?
Én pl azért vagyok a férjemmel, mert szeretem és ő is engem, boldogok vagyunk együtt, számíthatunk egymásra jóban-rosszban, szebbé tesszük egymás napjait stb. És nem, nem fogom ezeket megvonni magamtól, csak mert nem akarok gyereket, főleg hogy a férjem sem akar, többek között azért is vagyunk együtt már 10 éve, mert az elején letisztáztuk, hogy nem lesz gyerek.
#27 Én azt írtam, hogy a társkeresésnek „az lenne a burkolt célja”.
Magyarul szerinted csak azért járnak az emberek egymással, hogy szaporodjanak. Nekem van a környezetemben egy pár, akik 10 éve együtt vannak, és nem akarnak gyereket. Most akkor szakítsanak, mert így illegális együtt lenniük?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!