Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van "decline" -ban a manoszféra, ha közben csajozni meg egyre nehezebb?
A kérdésben a teljes manoszférára gondolok, aminek része a men's rights movement, a PUA, a blackpill("incel"), valamint redpill és mgtow közösség is. Nézhetünk bármit, legyen szó a "hangadók" youtube aktivitásáról és nézettségéről, a PUA bootcampek számáról, vagy a reddites(és más oldalak) aktivitásról a "tagok" részéről, mindegyik csökkenő tendenciát mutat.
Mindeközben csajozni viszont nehezebb, mint bármikor, amit itt a gyakorin is lehet látni. Az oldal egyébként szerintem a manoszféra utolsó szigete lett kb.
A youtube/Tiktok -on az egyedüli dolog, ami megy, az a Tiktokos rövid videós baromkodás(Andrew Tate), meg a Fresh and Fit féle modern kori angol mónika show.
Fogyni valóbban nem olyan nehéz dolog.
Nem vagyok kövér, has környékére jön fel néha kicsit több zsír és puffadás is a péktermékek miatt.
Ilyenkor simán elhagyok mindenféle gabonafélet. Se kenyér se zsömle.
Szinte csak húst eszek ilyenkor , főleg marhahúst.
2 hét alatt már láthatóan kevesebb a zsír és a hasam is laposabb.
Természetesen nasi sincs és a cukros üdítőket is kerülöm.
Nagyobb súllyal ez nyilván tovabb tart.
185/87kg
A fogyás csak annyi, hogy legyél kalória deficitben. Én jelenleg mcdonalds/kfc/burger king mellett fogytam 2kg -t két hét alatt. Annyit csináltam, hogy a hivatalos kalóriatáblázat alapján kiszámoltam egy 1000 és 1500 közötti értéket egy napra.
Többet is fogytam volna, ha nem ittam volna sört esténként.. de gyakorlatilag szemétkajával és sörrel is ment.
Kérdező
Mik a lépései egy ilyen forradalomnak?
Mármint.... ha egy rendszer működését akarod megváltoztatni, akkor vagy lecseréled a rendszeren hatalmat birtoklót, vagy erősen befolyásod alá vonod.
De itt ki a rendszeren hatalmat birtokló? 56-ot emlegettétek, de ott politikáról volt szó, ott tudjuk kik a vezetők, de... ebben a témában ki az, akit le akarsz cserélni vagy befolyásod alá vonni?
"De itt ki a rendszeren hatalmat birtokló?"
A nok nagyresze es a Chad-ek.
38F incel
84, és ellenük hogyan akarsz forradalmat indítani?
A chadek 90+ százaléka nincs tudatában annak, hogy ő "chad", vszeg a fogalmat sem ismeri. A nők meg csak annyit állítanak, hogy vonzalom alapján akarnak párt találni, ami szintén nehezen támadható érv.
Szóval olyantól akarjátok átvenni a hatalmat, aki nem tud róla, hogy gyakorolja. Elvileg könnyű cél, de forradalmat indítani úgy, hogy a másik nem veszi észre a forradalmat.... Ezér tkérdem, hogy miből állna ez a forradalom.
85: Ez igazából nehéz kérdés, mert mint mondtam, én nem nem egy testet akarok, amibe beletehetem esténként.
Egy soulmatet akarok, azaz egy nőt, aki hasonlít hozzám és hasonló problémái, valamint hasonló céljai vannak, mint nekem, tehát nem csak szexuálisan de máshogy is tudunk "kapcsolódni" egymáshoz.
A jelenlegi világban ez kb elképzelhetetlen, mert amíg férfi oldalon vérre menő harc megy a nőkért és a státuszért, addig sok nő gyakorlatilag szándékosan azon dolgozik, hogy problémái legyenek az életben. Ma már az se működik, ha a csaj drogozik és vagdossa magát, így is végtelen jelentkező van top férfiakból, akikkel gond nélkül fel tud építeni akármilyen életet, vagy éppen a legvadabb modell férfis szexuális vágyait is ki tudja elégíteni. Ez a rendszer így egyrészt biztos, hogy nem jó, másrészt az utóbbi 10 évben gyakorlatilag minden nappal egyre rosszabb lett a helyzet.
Valahogy az 50 -es években, amikor még a keresztény(muszlim, buddhizmus stb..) vallásnak nagyobb hatása volt a társadalom szervezésére, az egész sokkal jobban működött. Nem mondom viszont, hogy menjünk vissza a templomba, mivel a tudomány fejlődésével azt jogosan hagytuk ott annak megkötéseivel együtt.
Hogy lehet az viszont, hogy jelenleg orrba szájba tolják a nemek közti egyenlőtlenséget, miközben olyan brutális az egyenlőtlenség a nők javára, amilyen még sohasem volt korábban a férfiak javára se. Amit biztosan mondok, hogy a forradalom után vagy töröljük el a feminizmust és térjünk vissza a patriarchátushoz, vagy maradhat a feminizmus, de akkor meg legyen valódi egyenlőség az élet minden területén, tehát szexuális téren is.
Ha az 5/10 -es nőnek 200+ matche van, legyen 5/10 -es férfiként nekem is legalább 40+ az első nap.
Válasz: Jó, de a Tinder nem a való élet.
Akkor meg ne legyen Tinder. Ne hagyjuk, hogy egyáltalán legyen bárhol olyan hely, ahol a nők ekkora előnyt élveznek a fériakkal szemben.
Ami motiválta, hogy ide írjak:
Megint megnéztem az (egyik) facebookos Tinder csoportot. Ma ott tartunk, hogy 8/10 -es Chadek sírnak, hogy ghostingolják őket a nők.
Ez a másik:
https://www.youtube.com/shorts/aAfjF3giy-4
Nőként kb lehetetlen veszteni a mai világban.
"Valahogy az 50 -es években, amikor még a keresztény(muszlim, buddhizmus stb..) vallásnak nagyobb hatása volt a társadalom szervezésére, az egész sokkal jobban működött"
Mindszenty biboros tudna errol meselni :)
A megmaradt papsag gyakorlatilag a besugo halozat resze volt.
Amugy meg hogy felhoztad az '50-es eveket..... Akkoriban a noknek nem volt budos a munka, a legkondicionalt iroda, illetve a felsooktatasban valo tobzodas helyett esztergaltak, traktort vezettek stb. Szoval nem magaval a feminizmussal van a baj :)
38F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!