Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van "decline" -ban a manoszféra, ha közben csajozni meg egyre nehezebb?
A kérdésben a teljes manoszférára gondolok, aminek része a men's rights movement, a PUA, a blackpill("incel"), valamint redpill és mgtow közösség is. Nézhetünk bármit, legyen szó a "hangadók" youtube aktivitásáról és nézettségéről, a PUA bootcampek számáról, vagy a reddites(és más oldalak) aktivitásról a "tagok" részéről, mindegyik csökkenő tendenciát mutat.
Mindeközben csajozni viszont nehezebb, mint bármikor, amit itt a gyakorin is lehet látni. Az oldal egyébként szerintem a manoszféra utolsó szigete lett kb.
A youtube/Tiktok -on az egyedüli dolog, ami megy, az a Tiktokos rövid videós baromkodás(Andrew Tate), meg a Fresh and Fit féle modern kori angol mónika show.
70: Amit te mondasz, azt most is meg lehet oldani prostitúció útján, Thaiföldön még olcsón is.
Mi nem ezt akarjuk, hanem egy olyan világot szeretnénk építeni akár forradalom útján, ahol mi is kellünk a nőknek, ahogy a nagyapánk/dédapánk is kellett.
69: Megjelent egy FBI -al együtt dolgozó nő a streamjén. Bár a nő valójában inkább az egyetemi projektjéhez gyűjtött anyagot az elmagányosodásról és más internetes szférákban is járt (konteósok, szélsőjobb stb), First 1 hónappal később bejelentette, hogy ez az utolsó stream és eltűnt, a discord szerverét meg törölte. Mondjuk úgy, amint sikerült felkeltenie a hatalom figyelmét, kapitulált.
66: A szabadságharc, meg az elb.szott rendszer a blackpill -nek csak az egyik fele. Ha igazán blackpilled vagy, tudod, hogy még a legtökéletesebb rendszerben is könnyebb dolgod van az élet minden területén, ha javítasz a kinézeteden. Egyébként 56 meg jó példa. Anyukám egyik (lecsúszott Chad btw) barátja beszélt az ő apukájáról, akinek 49 környékén a kommunisták elvették a földjét. Szerencsétlen utána 40 éven át várta a jobb világot, amikor végre visszakaphat mindent, csak azért, hogy utána a földjét megkapja egy helyi volt kommunista pártember Döbrögi. A lényeg, hogy fölösleges várni a jobb világra.
56 másik tanulsága, hogy a forradalom túl korán zajlott le egy olyan korban, amikor még éltek és ellenforradalmárként fegyvert is fogtak az előző rendszer ellenségei - akár spanyol polgárháborús tapasztalatokkal is, ahol az antikommunista diktatúra ugyanúgy egy teljes csőd volt, ahogy itthon a kommunista diktatúra.
Én az 56 -osok helyében inkább megvártam volna 68 -at. Na az lett volna egy valódi rendszerváltás sikeres magyar iparral a későbbi nyugati rendszerben.
Ez egy mgtow csatorna, de itt egy következő pill az incelforradalommal kapcsolatban:
https://www.youtube.com/watch?v=K68wJC2cDPM&t=555s
Ez a következő generációs Navy seal amerikai katona és nekik kéne forradalmat kirobbantani. A forradalom nagy eséllyel a Fortnite -ban fog kirobbanni, ha így megyünk tovább.
"Ha igazán blackpilled vagy, tudod, hogy még a legtökéletesebb rendszerben is könnyebb dolgod van az élet minden területén, ha javítasz a kinézeteden"
Es azt is tudom, hogy ha mindenki ugy tancol, ahogy a nok futyulnek, az elinflalja a parkapcsolati piacot.
Nagyapam koraban nem gyurtak az emberek, konditerem sem volt, megis volt nojuk.....
38F incel
Igen, de közben aki meg mégis komolyan gyúrt szurikkal --és megmaradt közben a haja--, automatikusan Hollywoodi sztár lett.
Pl.: Lou Ferrigno
Amit mondok, hogy forradalom útján lehet csinálni egy olyan rendszert, ahol te, mint férfi kapsz lapot és leülhetsz játszani egy szabályozott játékban, ahol a társadalom szempontjából értékes munkát végzők nyernek (Milyen messze vagyunk ma ettől..).
Viszont olyan rendszert nem lehet csinálni, ahol a kinézeted nem fog befolyásolni az élet minden területén. A nagyapáink idejében egy olyan játék volt érvényben, amiben jó kinézet nélkül is lehetett nyerni, miközben mindenkinek azt mondták, hogy a férfiak kinézete nem is számít.. viszont ha valaki ennek ellenére is looksmaxxolt, a verseny hiánya miatt pusztán ezzel még a mostaninál is komolyabb sikereket érhetett el.
John Lenonból vagy Arnold Schwarzeneggerből emberek millióinak életét meghatározó "filozófus" lett, pedig semmiben sem különböznek egy mostani átlagos Tiktok Chadtől, aki szabadidejében zenét csinál FL Studióval.
"Viszont olyan rendszert nem lehet csinálni, ahol a kinézeted nem fog befolyásolni az élet minden területén"
De olyat igen, hogy kevesbe....
"Igen, de közben aki meg mégis komolyan gyúrt szurikkal"
Magyarorszagon Bitter Istvan kezdte el ezt a gyurogatos dolgot a '70-es evekben, de akkoriban ez abszolut nem volt mainstream.
38F incel
79: Nem mondom, hogy edzen, mivel rengeteg munka alacsony megtérüléssel + a kondizásnak is megvan a saját blackpill -je. Fekvenyomásban például én 2 évig küzdöttem, hogy meglegyen a 4x8 70kg -val (teljesen flat bench soványan). Ismerősöm ugyanezt elérte 1 hónap alatt.
Viszont 100+ kg? Ennyire nem ad magára egy blackpilled férfi? Fogyni a legkönnyebb dolog a földön, nekem idén gyorsétterem mellett is ment.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!