Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van "decline" -ban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van "decline" -ban a manoszféra, ha közben csajozni meg egyre nehezebb?

Figyelt kérdés

A kérdésben a teljes manoszférára gondolok, aminek része a men's rights movement, a PUA, a blackpill("incel"), valamint redpill és mgtow közösség is. Nézhetünk bármit, legyen szó a "hangadók" youtube aktivitásáról és nézettségéről, a PUA bootcampek számáról, vagy a reddites(és más oldalak) aktivitásról a "tagok" részéről, mindegyik csökkenő tendenciát mutat.

Mindeközben csajozni viszont nehezebb, mint bármikor, amit itt a gyakorin is lehet látni. Az oldal egyébként szerintem a manoszféra utolsó szigete lett kb.

A youtube/Tiktok -on az egyedüli dolog, ami megy, az a Tiktokos rövid videós baromkodás(Andrew Tate), meg a Fresh and Fit féle modern kori angol mónika show.

2023. ápr. 24. 23:16
 61/93 A kérdező kommentje:
És miért nem 70kg? Szerintem te ismered a legjobban a blackpill -t, tehát tudod, hogy ha sovány vagy, az az életed minden területére pozitív hatással lenne.
2023. máj. 3. 18:16
 62/93 anonim ***** válasza:

Az állkapocs műtét az az inceleknek, ami a testképzavaros csajoknak a szájfeltöltés vagy mellplasztika.

A probléma nem a testükkel van és valójában csak akkor old meg bármilyen problméát, ha pszichésen képesek megelégedni a műtéttel és ezáltal bátrabbak lesznek. Nem az új külső miatt lesznek sikeresebbek, hanem az önbizalom miatt amit kaptak.

Csakhogy az efféle önbizalom törékeny és gyakran el sem hozza a műtét. Éppen ezért nem a testet kéne b*szogatni ilyen prbolémáknál, hanem a pszichét.

De persze magyarázd el a testképzavarosnak, hogy a külsejével nincsen gond, csak pszichés problémája van és ezért torzan látja saját magát....:D

2023. máj. 3. 20:24
 63/93 anonim ***** válasza:
0%

"Miért nem csinálsz egy állkapocsműtétet akkor?"

Jo olcsocska :)

Nem lenne jobb olyan parkapcsolati piaci viszonyokat teremteni, ahol kevesbe szamit az allkapocs, hanem inkabb a valodi ertekek? Ja, ahhoz ossze kene fogni.....

38F incel

2023. máj. 4. 00:55
 64/93 anonim ***** válasza:

Mondjuk én már régóta mondom nektek, hogy incelek, fogjatok össze, alkossatok igazi közösséget, dehát bsztok ti bele, mindenki csak az egyéni nyűgjét akarja letudni, mások dolga nem érdekli, még akkor sem, ha sorstársak....

Mondjuk az állkapcsok ellen küzdeni elég mókás dolog lenne, de ha titeket ez hozna össze, hát hajrá:D

2023. máj. 4. 10:38
 65/93 A kérdező kommentje:
63: Az a gond, hogy mire lesz egy normális antifeminista kormány, mi már 50 fölött leszünk. Sajnos a fordított demográfiai piramis miatt mindig az adott korban 50+ emberek döntenek a kormánypolitikáról. Ráadásul nekem úgy tűnik, hogy a Z generáció jól érzi magát simpként/incelként, az Y többségét meg ismerjük már az oldalról.
2023. máj. 4. 10:49
 66/93 anonim ***** válasza:
48%

"Mondjuk én már régóta mondom nektek, hogy incelek, fogjatok össze, alkossatok igazi közösséget, dehát bsztok ti bele, mindenki csak az egyéni nyűgjét akarja letudni, mások dolga nem érdekli, még akkor sem, ha sorstársak...."

En is ezt mondom, hianyzik az incelekbol a szabadsagharcos szellem.

"Az a gond, hogy mire lesz egy normális antifeminista kormány, mi már 50 fölött leszünk"

Egy igazi szabadsagharcos az egyeni erdekei helyett a kollektiv erdeket tartja szem elott. Az '56-os forradalmarok hany evesek voltak az elbaszott gengsztervaltaskor, amikor azt hittek, hogy gyoztek? :)

38F incel

2023. máj. 4. 10:53
 67/93 anonim ***** válasza:

Kérdező, te hány éves vagy?

Csak mert mondod, hogy a Z generációnak jól van ez így, az Y-t meg már ismeritek... akkor gondolom egyikbe sem tartozol... Alfa nem lehetsz, hisz az még csak max 13 éves, az X generáció meg idén 44-53 éves.

Ha viszont azt mondod, hogy 50 éves leszel mire jön egy megfelelő kormány úgy, hogy jelenleg még a látóhatáron sincs olyan gondolat sem, nemhogy párt, aki képviselné az incelek gondjait.... azért lássuk be, itt 6 éven belül nem sok változás lesz politikai szintéren:D

De egyébként miért nem alapítotok ti egy pártot? Nem mintha a közösségformálás alatt a pártot értettem volna, simán lehetne valami hatékonyabb módja is a dolognak... De miért sakk vártok?

Mert lássuk be, arra várni, hogy majd jön eg ykormány és megoldja a problémátokat elég meddő gondolat. A lottóval több esélyetek van.

2023. máj. 4. 11:24
 68/93 A kérdező kommentje:
67: Én abban reménykedtem, hogy incelmatics First megcsinálja a dolgot. Discordon el is kezdett szervezkedni.. csak végül feladta valamiért.
2023. máj. 4. 21:51
 69/93 anonim ***** válasza:
Feladta még mielőtt bárki hallhatott volna róla:S Hát ez elég rossz kezdés:S
2023. máj. 4. 21:56
 70/93 anonim ***** válasza:

Árulja már el valaki hogy milyen szervezkedés lesz az ami azt éri él hogy a lányoknak/nőknek le kelljen feküdniük, sőt, dolgos szorgos asszonyaiknak kell lenniük olyanoknak akiket a hátuk közepére nem kívánnak? :D

Ha szeretnék drámázni akkor azt mondanám teátrálisan hogy inkább halnék meg, de a realitás talaján maradva azt mondom, eszem ágában se lenne saját magam megölni, ellenben tutibiztos hogy sok tiszazugi méregkeverő asszony lenne újra 🤭 Megszabadulnánk a ránk kényszerített szemetektől bármi áron.

2023. máj. 4. 22:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!