Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van "decline" -ban a manoszféra, ha közben csajozni meg egyre nehezebb?
A kérdésben a teljes manoszférára gondolok, aminek része a men's rights movement, a PUA, a blackpill("incel"), valamint redpill és mgtow közösség is. Nézhetünk bármit, legyen szó a "hangadók" youtube aktivitásáról és nézettségéről, a PUA bootcampek számáról, vagy a reddites(és más oldalak) aktivitásról a "tagok" részéről, mindegyik csökkenő tendenciát mutat.
Mindeközben csajozni viszont nehezebb, mint bármikor, amit itt a gyakorin is lehet látni. Az oldal egyébként szerintem a manoszféra utolsó szigete lett kb.
A youtube/Tiktok -on az egyedüli dolog, ami megy, az a Tiktokos rövid videós baromkodás(Andrew Tate), meg a Fresh and Fit féle modern kori angol mónika show.
"Ezek a férfiak az igazi probléma, miattuk tartunk itt."
Tehát tulajdonképpen az a problémád, hogy rajtatok kívül mindenkinek megy a dolog.
Ha bajod van a társadalom 90%-ával, akkor valószínűleg nem a társadalom 90%-a a hibás...
31: A legújabb pew research alapján CNN által igazolva Amerikában(!) is 60% a párkapcsolaton kívüli férfiak aránya 30 alatt. Ebben benne van az ebből a szempontból működő spanyol ajkú társadalom stb... lényeg, ha ott is ennyi, itthon szerintem lehet minimum 70% az incelek aránya.
A maradék 30% -ból nyilván 10% a macsó lapátállú alkat. Itt a férfiak 20% -áról beszélünk, viszont az incelek fele simpel, tehát ők is hibásak.
Erős férfitöbblettel számolva ez 15% -a a társadalomnak. A társadalom 15% -ával van bajom, ők a hibásak.
Ennyi erővel a természetet is hibáztathatod a születési arányok miatt.
Annyi a probléma, hogy nem tudod felkelteni a nők érdeklődését.
Vagy azért mert a külsőd valamilyen okból taszítja a nőket vagy a viselkedéseddel van gond, esetleg teljesen zavarban vagy a jelenlétükben ami szintén nem túl nyerő dolog.
Rengetegen élnek sz@r kaocsolatban úgy, hogy szinte már csak lakótársak. Mégis együtt vannak valami okból.
Ez lehet anyagi vagy csak nem találnak jobbat.
70% az incelek aránya?:DD Tehát 10 férfiból 7nek nincs párja?:D Ne röhögtess már XD
Ebőbl is látszik, hogy semmi kapcsolatod nincs a valósággal...
Legalább azt a hivatalos statisztikát bökd már ide pls
A "szerintem" meg nem tudományos tényező. Eleve az állításodból elég sok tényező hiányzik, de azokat majd kinézem a tanulmányból amit linkelsz.
https://www.youtube.com/watch?v=vK4y6C1Uuhw&t=222s
A videóban 63% szingli. Mivel a mostani helyzetben nagyjából a fériak 10% -a tud egyáltalán egyéjszakás kalandokban részt venni, nyugodtan beszélhetünk egy 50% -ról legalább, de ugye sokan hazudnak, meg kik vettek részt a research -ben eleve. Szerintem lesz ez 70 is.
Persze magyarázkodnak össze -vissza, próbálnak félrebeszélni. Nem fogják csak úgy bemondani, hogy nekünk volt igazunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!