Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van "decline" -ban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van "decline" -ban a manoszféra, ha közben csajozni meg egyre nehezebb?

Figyelt kérdés

A kérdésben a teljes manoszférára gondolok, aminek része a men's rights movement, a PUA, a blackpill("incel"), valamint redpill és mgtow közösség is. Nézhetünk bármit, legyen szó a "hangadók" youtube aktivitásáról és nézettségéről, a PUA bootcampek számáról, vagy a reddites(és más oldalak) aktivitásról a "tagok" részéről, mindegyik csökkenő tendenciát mutat.

Mindeközben csajozni viszont nehezebb, mint bármikor, amit itt a gyakorin is lehet látni. Az oldal egyébként szerintem a manoszféra utolsó szigete lett kb.

A youtube/Tiktok -on az egyedüli dolog, ami megy, az a Tiktokos rövid videós baromkodás(Andrew Tate), meg a Fresh and Fit féle modern kori angol mónika show.

2023. ápr. 24. 23:16
 21/93 anonim ***** válasza:

19, Se BMW-m, se lapátállam, de 14 éve is becsajoztam és most is van nőm.

De persze ha te ennyire korlátoltan gondolkodsz az egészről, akkor valószínűleg inkább azért nincs nőd, mert ilyen hülyeségekben hiszel.

2023. ápr. 26. 10:21
 22/93 anonim ***** válasza:
69%

20

Szerintem az incelek többségénél a kedvesség volt az első amit kipróbáltak, hogy működik-e.

Ha műkődne és ne számítana a szexuális vonzalom szerintem minden incel becsajozna gyorsan, hiszen a recept egyszerű és könnyen kivitelezhető. Nem hinném, hogy élvezik az önsanyargatást.

Itt a GYIK-on is egyébként az összes nő beismeri, hogy nagyon fontos a szexuális vonzódás nekik és ha az nincs meg akkor bizony lehetsz bármilyen szép legbelül, nem fog számítani.

2023. ápr. 26. 14:27
 23/93 anonim ***** válasza:
60%

"Szerintem az incelek többségénél a kedvesség volt az első amit kipróbáltak, hogy működik-e"

Persze, mindenki bluepill-es kriplikent kezdte, mert erre kondicional a tarsadalom....

38F incel

2023. ápr. 26. 15:07
 24/93 anonim ***** válasza:
49%

23

Eddig igen de szerintem már kialakult egy olyan ellenállás, hogy ettől meg lehet óvni a mai fiatal generációkat. Felesleges köröket futni senkinek nem jó.

Én is csak úgy 31 körül fogadtam el, hogy ha nincs meg a külső akkor lőttek. Ha ezt tudtam volna már 15 évesen…

2023. ápr. 26. 15:13
 25/93 anonim ***** válasza:
63%

22 öhm... a kedvesség és a szexuális vonzalom hol zárja ki egymást? SŐT, sok esetben a kedvesség vonzóvá tesz egy férfit.

De persze az, hogy "könnyen kivitelezhető" az abszolút nem igaz. Sok incel a mai napig azt hiszi, hogy az, hogy "legyen úgy ahogy neked jó" az egyenlő a kedvességgel. Pedig valójában köze sincs hozzá.

A fölösleges körről meg annyit, hogy sok férfinak meg simán bejön, hogy kedves és ezzel vágódik be a nőknél.

Ami azt illeti, a férfiak 70-80%-a nem a külsejével vágódik be a nőknél.

2023. ápr. 26. 15:31
 26/93 anonim ***** válasza:
57%

"Én is csak úgy 31 körül fogadtam el, hogy ha nincs meg a külső akkor lőttek"

En meg a huszas eveim vegen.

"a kedvesség és a szexuális vonzalom hol zárja ki egymást? SŐT, sok esetben a kedvesség vonzóvá tesz egy férfit"

Nem zarja ki egymast. De ha nem vagy szexualisan vonzo lapatallu olasz macho, akko' lehetsz akarmilyen kedves, a friendzone-ban kotsz ki :)

38F incel

2023. ápr. 26. 15:46
 27/93 anonim ***** válasza:
60%

25

“ A fölösleges körről meg annyit, hogy sok férfinak meg simán bejön, hogy kedves és ezzel vágódik be a nőknél.”

A kérdés, hogy hová vágódik. Mert az ágyába biztosan nem.

A nők persze szeretik a kedves aranyos bétákat havernak/barátnak mert a nők extra szociálisak és élvezik a kapcsolatokat, csapatszellemet meg ilyeneket. De közös házifeladat megoldásnál több nem lesz belőle!

2023. ápr. 26. 15:53
 28/93 anonim ***** válasza:

Hidd ezt, ha a pszichéd érdekében ezt kell hinni.

De valahogy a párkapcsolatokban lévő pasik döntő többsége nem lapátállú olasz macsó, mégis van nőjük...

2023. ápr. 26. 16:02
 29/93 A kérdező kommentje:

28: Ugyanakkor én még nem láttam olyan párkapcsolatban lévő nem lapátállú olasz macsó férfit, aki beszámolt volna akármilyen sikerről a nőknél a jelenlegi barátnője előtt és ilyen férfiakat még nem is láttam csajozni.

Az ilyen férfiakkal az történik, hogy éveken át simpelik a nőket, aztán amikor 10 év napi 8 órás sz@rakodás után összejön valami, rögtön veszik a gyűrűt is.

Teszik ezt úgy, hogy a barátnő közben 10 perc alatt találna másik férfit akár rövid, akár hosszú távra. Ugyanez igaz a sikeres férfira.

"a párkapcsolatokban lévő pasik döntő többsége nem lapátállú olasz macsó, mégis van nőjük":

Ezek a férfiak az igazi probléma, miattuk tartunk itt.

2023. ápr. 26. 18:39
 30/93 anonim ***** válasza:
38F azt hogy magyarazod hogy pl Tóth Andi, aki az ország sztem egyik legjobb nője, de biztos a legjobbak közt van a Valmarbol a helyes de nem éppen lapatallu Marics Petivel jött össze és nem Valkusz Milannal aki magasabb, vadasszeme van és erős álla. És mondhatod h a státusz de itt az se jön be, mert ezek a srácok ugyanabban a bandában vannak, ugyanolyan híresek, ugyanazokba a társaságokba járnak mint ezek a nők. Akkor a Toth Andi miért a Petivel volt együtt?
2023. ápr. 26. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!