Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van "decline" -ban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van "decline" -ban a manoszféra, ha közben csajozni meg egyre nehezebb?

Figyelt kérdés

A kérdésben a teljes manoszférára gondolok, aminek része a men's rights movement, a PUA, a blackpill("incel"), valamint redpill és mgtow közösség is. Nézhetünk bármit, legyen szó a "hangadók" youtube aktivitásáról és nézettségéről, a PUA bootcampek számáról, vagy a reddites(és más oldalak) aktivitásról a "tagok" részéről, mindegyik csökkenő tendenciát mutat.

Mindeközben csajozni viszont nehezebb, mint bármikor, amit itt a gyakorin is lehet látni. Az oldal egyébként szerintem a manoszféra utolsó szigete lett kb.

A youtube/Tiktok -on az egyedüli dolog, ami megy, az a Tiktokos rövid videós baromkodás(Andrew Tate), meg a Fresh and Fit féle modern kori angol mónika show.

2023. ápr. 24. 23:16
 51/93 A kérdező kommentje:

47: Egyébként hány centi magas vagy? FACEandLMS -en szerepelt egyszer egy "Chadlet", aki egyébkén szerepel a 2019 -es incelcon képen is.

Chadlet jelentése: Modell kinézetű, viszont 170cm, vagy talán az alatt van a magassága. jellemzően az ilyen férfiakkal szokott történni, hogy tele vannak barátokkal és a barátaik közt sok nő is van, viszont egyik nő sem akar velük többet ennél.

2023. ápr. 30. 14:43
 52/93 A kérdező kommentje:
50: Én kétszer is kerültem kapcsolatba ilyen nővel és az egyikkel szexeltem is. Viszont mit mondok neki egy hosszabb kapcsolatban? Azért jöttem össze veled, mert a jobb nőknek nem kellenél, viszont egy ilyen ronda csajnak, mint te, igen?
2023. ápr. 30. 14:45
 53/93 A kérdező kommentje:

50: Másik dolog, hogy ma 2023 -ban már velük se matchelek. Pár napja újracsináltam a 2021 -es Tinder profilomat. Ugyanaz az életkor, ugyanaz a szöveg és pontosan ugyanazok a képek. Akkor volt szerintem 8 -9 matchem 1 nap után, csak flegmák voltak a lányok vagy nem válaszoltak egyáltalán. Most konkrétan 0(!) matchem volt a harmadik nap után is.

- "Tinder algoritmus, shadowbann": Hagyjuk már, egyszerűen inflálódik a piac és egyre nehezebb.

2023. ápr. 30. 14:48
 54/93 anonim ***** válasza:
Tinder, felejtsd el.... Az online ismerkedést se erőltesd szerintem, vagyis persze lehet de akkor ha meghatározott időn belül nem találkozik veled a csaj ne erőltesd. Az egy álomvilág, oda bárki hazudhat bármit, a képek is csalókák, rólam is van nagyon jó és nagyon sz*r kép is, mégis én vagyok mindegyiken. Majdnem 2 méter vagyok és nem ropi, nyugi nem a kinézetem miatt nincs barátnőm. A kövér csajt azért írtam mert igen lehetne nekem is ilyensmi barátnőm de nem kell, de nem is várom hogy szebb ,vékony csajoknak tetszek. Ha nem találkozik a kereslet a kínálattal akkor ez van. Minnél szebb egy csaj annál nagyobbak lesznek az igényei és annál többet fog elvárni mégha a faszi részéről ez csak ámítás, akkor is ez van.
2023. ápr. 30. 14:58
 55/93 anonim ***** válasza:
0%

A batyam oofy doofy Chadlet, es 16 eves kora ota mindig volt baratnoje, a nem eppen Stacy, de elfogadhato kategoriabol. A sok heightpill-es dude, aki nem sub5 is eljuthatna idaig, de sokan feladjak.....

38F incel

2023. ápr. 30. 15:17
 56/93 anonim ***** válasza:

oofy doofy ; chadlet; heightpill; sub5.

Mi ez a sok sz@r !?

Próbáljatok már normálisak lenni és akkor nem úgy néznének rátok az emberek mintha valami másik bolygón született idegenek lennétek.

2023. ápr. 30. 18:48
 57/93 A kérdező kommentje:

56: Bénán kinéző és más kategóriákban is béna férfi, aki kapcsolatban van ; modell kinézetű férfi, aki 175cm alatt van magasságban ; a tény, hogy a nők a 180cm, de manapság inkább a 186cm fölötti férfiakat választják, átlagosan rosszabbul kinéző kisebbséghez tartozó(gauss görbe ugye) féri.

Így jobb?

2023. ápr. 30. 20:32
 58/93 anonim ***** válasza:
38f te husi vagy amúgy? Multkor beküldött valaki egy videót amin elvileg te vagy de azon egy nagyon vékony faszi volt. Úgy emlékszem azt mondtad h te azért husis vagy.
2023. máj. 3. 16:31
 59/93 anonim ***** válasza:
49%

"Multkor beküldött valaki egy videót amin elvileg te vagy"

Nagyon reg csinaltak rolam videot. 184cm 110kg amugy.

38F incel

2023. máj. 3. 17:50
 60/93 A kérdező kommentje:
184cm???? Miért nem csinálsz egy állkapocsműtétet akkor? Normie kategóriában lennél(+ha kopasz vagy, akkor arra is van megoldás)
2023. máj. 3. 18:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!