Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van "decline" -ban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van "decline" -ban a manoszféra, ha közben csajozni meg egyre nehezebb?

Figyelt kérdés

A kérdésben a teljes manoszférára gondolok, aminek része a men's rights movement, a PUA, a blackpill("incel"), valamint redpill és mgtow közösség is. Nézhetünk bármit, legyen szó a "hangadók" youtube aktivitásáról és nézettségéről, a PUA bootcampek számáról, vagy a reddites(és más oldalak) aktivitásról a "tagok" részéről, mindegyik csökkenő tendenciát mutat.

Mindeközben csajozni viszont nehezebb, mint bármikor, amit itt a gyakorin is lehet látni. Az oldal egyébként szerintem a manoszféra utolsó szigete lett kb.

A youtube/Tiktok -on az egyedüli dolog, ami megy, az a Tiktokos rövid videós baromkodás(Andrew Tate), meg a Fresh and Fit féle modern kori angol mónika show.

2023. ápr. 24. 23:16
 11/93 anonim ***** válasza:
88%

Hát ez csak annyit jelent, hogy a PUAk nem fejlődtek a korral.

Meglepő módon a "tetszől gecó, kő kóla?" a 90-es években még vicces volt (ha jó szöveg ne mis) de a 2000es évekre már elég kínos lett.

Pont ugyanígy a csajozási technikák is változnak időről időre. Mondjuk pl a "fonaljárás" hogy letarolsz mindent mint egy barom, az régen sem meg most sem megnyerő, szóval azért vannak.... csiszolatlanságai a módszernek:D De leginkább az, hogy mű az egész, csak betanult szöveget nyomott a kezedbe, a nők meg kiszagolják, ha csak egy "aszonták így kell, ezt cisnálom" dologgal állnak szemben.

2023. ápr. 25. 00:37
 12/93 anonim ***** válasza:
11%

Csak a PUA/Redpill van diklajnban, miutan kitermeltek egy halom gymcel-t. Az incel/blackpill vonal erosebb, mint valaha....

38F incel

2023. ápr. 25. 00:45
 13/93 A kérdező kommentje:

12: Én a 2020/2021 -es télen ástam magam bele először a blackpill tartalmakba. Az első fél évben erősödést tapasztaltam, azóta viszont az angol nyelvű közösség egy folyamatos lejtmenetben van.

Az is igaz, hogy a gyk -n viszont növekszik az incelek száma.

2023. ápr. 25. 00:57
 14/93 anonim ***** válasza:
13%

En meg 2011-ben :)

38F incel

2023. ápr. 25. 01:07
 15/93 anonim ***** válasza:
80%
béjb.... magyarul, ha lehet.
2023. ápr. 25. 04:27
 16/93 anonim ***** válasza:
74%
Merafeminizmusz...
2023. ápr. 25. 09:46
 17/93 anonim ***** válasza:
100%

A gyakorin növekedne az incelek száma?

Hát.. én 14 éve vagyok itt és akkor is ugyanez volt, mint most. Csak akor még nem hívták incelnek, de a szövegek egy az egyben ugyanezek voltak. És akkor is 6-8 aktív, hangos emberről volt szó akik naponta, vagy félnaponta posztolták a provokatív kérdéseiket. És hát most is ez van.

Szóval nope, itt a GYK nem változott semmit, pusztán az incel szó lett ismertebb.

2023. ápr. 25. 10:23
 18/93 anonim ***** válasza:
96%
33 vagyok és amikor meglátom ezeket a kifejezéseket amiket itt felsoroltok akkor csak az a kérdés fogalmazódik meg bennem, hogy mi a rojtos lóf@sz van itt ?!
2023. ápr. 25. 12:25
 19/93 A kérdező kommentje:
14 éve BMV kellett, meg drága kocsi. Ma állkapocs. Változtatak azért az idők.
2023. ápr. 25. 21:25
 20/93 anonim ***** válasza:
39%
Nem tartozom a nagyon fiatolok közé már de az érdekelne, hogy próbáltatok-e valaha kedvesek lenni egy nővel minden hátsószándék nélkül ?
2023. ápr. 25. 23:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!