Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van "decline" -ban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van "decline" -ban a manoszféra, ha közben csajozni meg egyre nehezebb?

Figyelt kérdés

A kérdésben a teljes manoszférára gondolok, aminek része a men's rights movement, a PUA, a blackpill("incel"), valamint redpill és mgtow közösség is. Nézhetünk bármit, legyen szó a "hangadók" youtube aktivitásáról és nézettségéről, a PUA bootcampek számáról, vagy a reddites(és más oldalak) aktivitásról a "tagok" részéről, mindegyik csökkenő tendenciát mutat.

Mindeközben csajozni viszont nehezebb, mint bármikor, amit itt a gyakorin is lehet látni. Az oldal egyébként szerintem a manoszféra utolsó szigete lett kb.

A youtube/Tiktok -on az egyedüli dolog, ami megy, az a Tiktokos rövid videós baromkodás(Andrew Tate), meg a Fresh and Fit féle modern kori angol mónika show.

2023. ápr. 24. 23:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:

"Sok nő szándékosan azon dolgozik, hogy problémái legyenek az életben"

Te hogy akarsz soulmate-et (magyarul lelki társat...) ha ilyen szinten állsz hozzá a jellemzően pszichés zavarok okozta önbántáshoz? Ez az empátia teljes hiánya. Márpedig a lelki társhoz nem csak az kell, hogy téged megértsen valaki, hanem az is, hogy te megértsd a másik embert. Ennek te egyelőre jelét sem adtad, sőt...

"Ha az 5/10 -es nőnek 200+ matche van, legyen 5/10 -es férfiként nekem is legalább 40+ az első nap."

Hát... nézd... ez a férfiak döntése, nem a nőké.

Érted... ahhoz, hogy 200 matche legyen, ahhoz 200 férfinak jobbra kell húznia.

És ha többszáz férfinak bejön, akkor.. biztos, hogy 5/10es az a nő?:D Vagy netán azt hiszed, hogy a te ízlésed a mérvadó?

Kezdésként pl hasznos lenne, ha a férfiak nem spamelnék a tindert. Sokuk ugyanis MINDENKIT jobbra húz. Ez viszont azt eredményezi, hogy MINDEN nőnek rengeteg lájkja lesz, függetlenül attól, hogy hogy néznek ki. Szóval többszáz közül kell kiválogatnia azt a 3-4 embert aki komolyan is gondolta. Sok sikert hozzá:D

De ha a férfiak így állnak hozzá, akkor mégis mit csodálkozunk, hogy sok lájkot kapnak a nők?

Férfiként elég égóta mondom, hogy rohadtul megalázó még nekem is amit egyes férfiak csinálnak. Gyakorlatilag nem válogatnak, a válogatást rábízzák a nőre. Akkor meg mit izélnek, hogy a nő válogat?:D Férfitársaim, tessék igényesnek lenni! :D

Mondjuk azzal egyet tudok érteni, hogy ne legyen Tinder. Vagyhát... nyugodtan legyen Tinder, csak az emberek ne higyjék azt, hogy az egy társkereső. A Tinder egy szexpartnerkereső. Erre készítették, erre van optimalizálva.

Amíg komoly kapcsolatot kereső emberek a lehető legfelszínesebb módon - képek és lájkok alapján - méri a párkapcsolati sikert, addig egyszerűen nem lehet komolyan venni őket.

2023. máj. 11. 10:42
 92/93 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszolónak számos jó gondolata van, érdemes figyelembe venni
2023. máj. 11. 11:11
 93/93 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóak fordultak meg a fejemben mint a 91esnek. Én is férfi vagyok és elég sok előítélettel szívok amiket egyes ferfitarsaim áldásos tevékenysége (is) alakított ki.
2023. máj. 11. 11:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!