Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőknek tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek tényleg olyan flancos elvárásaik vannak a férfiaktól, hogy ha szülnek, akkor fizessék nekik a magánszülészetet?

Figyelt kérdés

Már nem az első ilyen nőbe botlok bele társkeresőn, akiknek ilyen anyagi elvárásaik is vannak! Ez mennyire extrém?

Mert utánanéztem, egy magán kórházban lebonyolított terhesség az már 2-3 millió forint! Ennyi egy átlag magyarnak az éves keresete basszki. És egy nő simán elbaxná arra, hogy egy magán nőgyógyász ránézzen havonta egyszer egy kicsit, meg magánkórházba szüljön, és ezt mind alapnak tartják! Mert jajj, az államiban nincs ellátás, blabla.

Tényleg ilyen igényeik vannak már a magyar nőknek? Ez mennyire számít manapság átlagos vagy irreális elvárásnak?

2023. ápr. 23. 19:04
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/202 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ilyen elvárásuk lenne általában (kétlem), teljesen érthető lenne. És én ezt tapasztalatból írom, veled ellentétben. Állami ellátásban szültem, fogadott orvos és szülésznő nélkül. Úgy is jártam... Az én sérüléseim még hagyján, de a gyerek is sérült. Egy életen át viseljük a következményeit. Te mint apa már az első hetekben leléceltél volna, pedig akkor még csak annyi megnyilvánulása volt a problémának, hogy nonstop ordított, mint akit nyúznak. Ezt is épp elég volt elviselni. A többit már végképp nem bírtad volna. De ja, szüleszd állami ellátásban a leendő feleséged. Utána viszont fogd be a szád, tedd oda magad, nem ám lelépni vagy bántalmazva követelőzni a főtt kaját, tisztaságot, nyugodt, normálisan fejlődő gyereket meg a tip-top kinézetet és egekben lévő libidót!
2023. ápr. 24. 10:21
 122/202 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező hülye, de ettől függetlenül vidéken tényleg kb. nyelvet beszélő diplomás bérnek számít a nettó 250 ezer.

Volt is erről év elején egy cikk, hogy brutál eltérések vannak, Pesten simán keresnek 2-szer annyit ugyanabban a munkakörben, mint kelet-magyarországi nagyvárosokban. Persze, itt is van pár jól fizető munka, főleg IT-területen, de a havi 250 ezer már jó bér, bolti eladók meg hasonlók még mindig 180-200 ezret keresnek a túlhájpolt Debrecenben is.

2023. ápr. 24. 11:06
 123/202 A kérdező kommentje:

122

Nem így van, Pest is pont olyan"túlhájpolt" mint Debrecen, ott sem fizetnek csak max 20 ezerrel többet mint Miskolcon. És ebből csinálnak olyan nagy drámát, hogy milyen magasak ott a bérek.

2023. ápr. 24. 11:09
 124/202 anonim ***** válasza:
100%

Én igazából alapból a kérdés okát sem értem, tekintve, hogy a nőknek pár %-a szül magánban jelenleg is, még ilyen jellegű kórház is csak pár nagyvárosban van, tehát nem értem, hol van az a rengeteg nő, aki mind elvárja, hogy a férje fizesse a magánszülést (ja, mert a nő amúgy nem dolgozik, vagy mi?).

Nekem speciel egy ismerősöm van, aki magánban szült, pedig így 30 évesen aztán hegyén-hátán szülnek a rokonok, barátnők, kolléganők, utcabeli ismerősök, mindenki államiban volt. Annyi, hogy vizsgálatokra magánba jártak, tán havi 20 ezer csak belefér a családi kasszában erre.

2023. ápr. 24. 11:10
 125/202 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül te vagy rákattanva erre a témára és úgy osztod itt róla a nem létező eszedet, mintha legalább 5 gyereket szültél volna. Ne égessed már tovább magad, mert eskü ez a vergődés már nekem kínos.

Nem képzeld, nagyon sokaknak nem mindegy "hol tolják ki a pulyát", pláne hogy ez SOKKAL TÖBBRŐL szól, semmint ennyiről, de honnan is tudhatnád ugyebár te ezt. Prédikálás és észosztás helyett inkább húzzál szépen ki más pénztárcájából, ugyanis baromira semmi közöd ahhoz, hogy ki hol szül és ki teremti meg rá az anyagiakat, világos?

Elhiszem, hogy csípi a szemecskédet, hogy sokaknak futja magánszülésre, de az irigység nagyon csúnya dolog, ezt neked nem tanították meg kiskorodban? Alap esetben a férfi és a nő KÖZÖSEN teremtik meg az anyagiakat, ugyanis a gyerek is KÖZÖS. De ne aggódj, téged ez a "veszély" nem fog fenyegetni, ugyanis egyetlen épeszű nő sem fog a közeledbe se menni, nemhogy még szülni is.

2023. ápr. 24. 11:10
 126/202 anonim ***** válasza:
100%

119

Tehat, én szüljek, én maradok otthon a gyerekkel, én torom derekba a karrieremet. - és en rakjam össze az anyagiakat! Te a f*szodon kivul kit raksz a kapcsolatba amugy? 😅

2023. ápr. 24. 11:11
 127/202 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nem mindegy, hogy c*gányok kozott kell lennem szules után, undorito korulmények kozott, vagy egy tiszta, illatos, higiénikus kornyezetben! De ertem, hogy teged nem erdekel. Jellemedbol fakadóan! (Nem te szulsz, vegulis neked mindegy) 250 ezer ft. nagyon kevés továbbra is. Az átlag az az én 500ezres fizum tovabbra is!
2023. ápr. 24. 11:17
 128/202 anonim ***** válasza:
Aki 250-re vallalna gyereket, annak nyilvan mindegy, gondolom az otthona is putri, a szomszedai 10 gyerekes ciganyok, neki gondolom az omlo falu, peneszes korhaz is tisztanak szamit🤣
2023. ápr. 24. 11:55
 129/202 anonim ***** válasza:
46%

"Aki 250-re vallalna gyereket, annak nyilvan mindegy, gondolom az otthona is putri, a szomszedai 10 gyerekes ciganyok, neki gondolom az omlo falu, peneszes korhaz is tisztanak szamit"

Ti amúgy hülyék vagytok? Oké, hogy a kérdező nem százas, de ne ilyen dolgokkal akarjátok már érvelni felette.

A magyar mediánbér havi nettó 270 ezer forint, ami azt jelenti, hogy az emberek felé ennyit vagy kevesebbet keres. Arról nem beszélve, hogy az átlagcsalád kétkeresős, nem egy.

Mi is ennyit keresünk a férjemmel fejenként (sőt, én ennyit sem, mert most gyeden vagyok), mégis van családi házunk és megélünk, meg félre is rakunk. Ahogy az ismerőseink is, pedig van, aki ennyit sem keres.

Az átlag magyar nem putriban él, csak mert ennyi a fizuja, az alapból a vagyonnak csak egy része.

2023. ápr. 24. 12:02
 130/202 A kérdező kommentje:

Az átlag az nettó 250 ezer. Az hogy NEKED mennyi az átlag az más, illetve értelmetlen is, mert az országos átlag az egy fix tény, neked pedig van egy virtuális valóságod.

De ha neked nettó fél milla az "átlag", akkor keressél egy számodra átlagos pasit (aki amúgy gazdag), ha nem akarsz romák mellett vajúdni. Ez van.

2023. ápr. 24. 12:07
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!