Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nőknek tényleg olyan flancos elvárásaik vannak a férfiaktól, hogy ha szülnek, akkor fizessék nekik a magánszülészetet?
Már nem az első ilyen nőbe botlok bele társkeresőn, akiknek ilyen anyagi elvárásaik is vannak! Ez mennyire extrém?
Mert utánanéztem, egy magán kórházban lebonyolított terhesség az már 2-3 millió forint! Ennyi egy átlag magyarnak az éves keresete basszki. És egy nő simán elbaxná arra, hogy egy magán nőgyógyász ránézzen havonta egyszer egy kicsit, meg magánkórházba szüljön, és ezt mind alapnak tartják! Mert jajj, az államiban nincs ellátás, blabla.
Tényleg ilyen igényeik vannak már a magyar nőknek? Ez mennyire számít manapság átlagos vagy irreális elvárásnak?
Egy 30 év alattinak Magyarországon átlagosan 736 ezer forint a teljes vagyona! És akkor még nincs lakása, autója meg semmi, ha a szülei nem vesznek neki.
Ezek hogy fizessenek ki milliókat magán szülészetre meg nőgyógyászra? Pedig hát elvileg 30 éves kor alatt szülni sokkal biztonságosabb mint afölött.
Francokat kőgazdag, el vagy te tájolva. Akkor minek nevezed azokat, akik 600-700 ezreket keresnek?! Milliárdos? Ne szórakozz már. Én is megkeresem majdnem az 500 nettót, mégsem vagyok kőgazdag. A mai árak mellett ez messze van a gazdagtól.
De még mindig nem sikerült megfejteni neked pontosan mi közöd van ahhoz, hogy ki mire költi a pénzét, hol szül és milyen keresettel rendelkezik ő vagy a párja/férje...
139
Én felvállalom, hogy MINIMUM annyit keressen meg, mint én
"Magyarországon az kőgazdag aki nettó 450-500 ezret keres."
HAHAHAHAHAHHA, jó vicc volt, köszi.
Már az elvisz a mostani árakkal több 100 ezret, hogy értelmes ételeket együnk, ne szemetet. :D De sebaj.
143
Hát én kurvára nem érzem magam kőgazdagnak. Átlagoskán élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!