Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőknek tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek tényleg olyan flancos elvárásaik vannak a férfiaktól, hogy ha szülnek, akkor fizessék nekik a magánszülészetet?

Figyelt kérdés

Már nem az első ilyen nőbe botlok bele társkeresőn, akiknek ilyen anyagi elvárásaik is vannak! Ez mennyire extrém?

Mert utánanéztem, egy magán kórházban lebonyolított terhesség az már 2-3 millió forint! Ennyi egy átlag magyarnak az éves keresete basszki. És egy nő simán elbaxná arra, hogy egy magán nőgyógyász ránézzen havonta egyszer egy kicsit, meg magánkórházba szüljön, és ezt mind alapnak tartják! Mert jajj, az államiban nincs ellátás, blabla.

Tényleg ilyen igényeik vannak már a magyar nőknek? Ez mennyire számít manapság átlagos vagy irreális elvárásnak?

2023. ápr. 23. 19:04
 171/202 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted mit érdekel az engem, hogy te ezt gondolod? Vagy nemcsak engem, hanem úgy bárkit... :D

"Magán kórházakba csak a sznobok járnak, kivéve aki tényleg beteg és nincs 3-6-X hónapja várólistán."

Én pont ilyen példát hoztam fel, de azt figyelmen kívül hagytad. :D

Mésrészt meg nyugodtan olvass utána a szülészeti erőszak fogalmának.

[link]

"Ez meg a másik. Soha nem hallok semmilyen esetről a híradóban, hogy bárki is belehalt volna vagy károsodott volna az állami szülőszobán. "

Aha. Szerinted egy nő sem halt bele a komplikációkba és egyetlen esetben sem volt műhiba vagy elhanyagolás? :D Mert te, te, TE nem hallottál a híradóban ilyet, attól még nincs is?

Másrészt pedig, visszatérnék az előzőre: Szeretnék nyugalomban és méltóságban világra hozni egy kisbabát, és egy magánkórházban, ahol fizetek ezért a szolgáltatásért, sokkal, de sokkal nagyobb eséllyel kapom ezt meg. Teljes mértékben leszrom, hogy egy csóró, nőellenes, legalja "férfi" elkezd vergődni, hogy ez ostoba úri pénzszórás. Soha a retkes életben nem hagyom, hogy egy férfi határozza meg, hogy nekem hol vannak a komfortzónám határai bármilyen olyan dolognál, ami a testemmel történik, pláne akkor, amikor olyan dologról van szó, amit ő sosem érthet meg.

2023. ápr. 24. 18:17
 172/202 anonim ***** válasza:
100%

172!

Így-így!

De eleve nem allunk le ilyen átlag alatti pasival, mint amilyen te vagy kérdező! Egyebként, nem értem mi a baj! Miért nem kezdesz akkor igénytelen nőkkel, akiknek mindegy, hogy milyen elc*gányosodott kórterembe szülnek!? Kezdj akkor ilyen nővel!

2023. ápr. 24. 18:24
 173/202 anonim ***** válasza:
100%

"Pont az ellebkezőjét irta! Hogy szomoru, és bosszanto, hogy itt tartunk, hogy a pénzének koszonheti, hogy eletben maradt! Allamiban meghalt volna"

Nem, amúgy, nem haltam volna meg, az biztos, nem volt halálos a betegségem. De teljesen kiszámíthatatlan, hogy nem maradtak volna mozgási zavaraim egy életre pl.

Egy idegrendszeri gyulladásom volt, amire megadózisú szteroidot kellett kapnom. Az állami kórház sürgősségi osztályán először félrediagnisztizáltak, de azt is bizonytalanul (azt a tanácsot kaptam, hogy akkor menjek vissza, ha majd lábra sem tudok állni...), a következő alkalommal pedig pszichés eredetűnek minősítették a dolgot és megint elküldtek haza.

Nem tudom, mikor jutottam volna kezeléshez, és azt sem tudja senki, hogy meddig folytatódott volna a romló tendenciája a betegségemnek. A szteroid kúra rögtön visszafordította a gyulladást, de nem tudjuk, hogy amikor kaptam, elérte-e már a legrosszabb fázisát. Simán lehet, hogy nem, mert a magánrendelőben lebonyolított baromi gyors vizsgálatoknak köszönhetően gyorsan kiderült a bajom és nagyon hamar kaptam kezelést. Ha még tötymörögnek pár hétig, hazaküldenek még párszor, akkor lehet, hogy lebénultam volna deréktól lefelé, és csak katéterrel tudtam volna pisilni vagy egy ideig, vagy örökre. Mert az idegkárosodások mértékét nem lehet előre kiszámítani.

2023. ápr. 24. 18:24
 174/202 anonim ***** válasza:
100%

174

Ja, az allami korhaz leszarja, neked mi bajod van. Marmint nem szandekosan, ennyi ami kitelik toluk. Nagyanyamnak csak szemmutetre volt szuksege, mert mar alig latott a szurkehalyog miatt, azt mondtak neki allamiban, egy ev mulva van idopont :) Na most o meg olyan allapotban van boven, hogy maszkal, autot vezet, mert olyan helyen laknak, ahonnan nem megy busz se (hegyen fent). Nyilvan nem vart egy evet, hogy addigra megvakuljon teljesen. Meg 70 evesen is ki tudta fizetni a 690 ezres mutetet, ugy, hogy jo par eve csak a ferje dolgozik mar. Bar pont a napokban tudtam meg, hogy a ferje amugy 800 ezer forintot keres videken buszvezetokent, de a beosztasat inkabb hagyjuk, mennyire egeszseges, plane egy nyugdijaskoru embernek…

Bar az is vicces, hogy ez az oregember beleteszi az orakat es gurcol a penzert, mert kitalaltak, hogy el akarnak koltozni valami toparti hazba, hogy az utolso par evuket horgaszattal meg lazulassal toltsek, kozben egy egeszseges fiatal meg rinyal, hogy keves a fizetese es draga az 1-2 millio forint (akarmire). Pedig a 25-35 eves meg boven tudna tanulni is, ha eddig nem is tette, neki meg egyaltalan nem az az egyetlen lehetosege, hogy megtriplazza a munkaorait.

2023. ápr. 24. 18:45
 175/202 A kérdező kommentje:

Nem tudom ez mennyire gáz, de ha nem lenne állami szülészet és akkor sem fizetnék ki ennyi pénzt magánszülészetre, mert nincs miből.

Akkor valóban áthívnánk a cigányasszonyt és lebonyolítanánk a szülést otthon, rengeteg "home birth" videó kering a neten. A roma asszonynak meg aki már 8-szor szült jó sok tapasztalata van, simán le tudná vezényelni a szülést egy kannás borért is ami 800 forint, nem 800 EZER az alapcsomag... hagyjuk már.

Simán kibírja a nő azt a pár órát, mert muszáj neki. Ha nem bírja, akkor gyenge nő, nem is kéne ilyen.

2023. ápr. 24. 18:58
 176/202 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem meg hozzád hasonló nemhogy nem kéne, hanem még pofán is vágnám ásóval, aztán élve elásnám a kertben.
2023. ápr. 24. 19:02
 177/202 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, tiszta jo roma asszonnyal szulni, helybol le is veszi a rontast a gyerekrol, megvedi a szemmel verestol, jobb mint a korhaz, ott van ilyen szolgaltatas? Hat nincs :D
2023. ápr. 24. 19:03
 178/202 anonim ***** válasza:
100%

176

Na pontosan ezért nem fog neked senki gyereket szülni! Nincs rá penzed! Nemhogy a szulest, de a gyerek cuccait sem tudnád kifizetni. Egy gyerek kezdő ktg.e, magánszules nélkul is min 1M korul mozog. Nekünk annyi volt, és nem vagyunk "kőgazdagok"

2023. ápr. 24. 19:05
 179/202 A kérdező kommentje:
Akkor viszont ne csodálkozzon senki, hogy nem vállal gyereket a magyar.
2023. ápr. 24. 19:06
 180/202 anonim ***** válasza:
100%

180

Igen, hisz egyedul te vagy magyar férfi széles e világon!

2023. ápr. 24. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!