Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőknek tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek tényleg olyan flancos elvárásaik vannak a férfiaktól, hogy ha szülnek, akkor fizessék nekik a magánszülészetet?

Figyelt kérdés

Már nem az első ilyen nőbe botlok bele társkeresőn, akiknek ilyen anyagi elvárásaik is vannak! Ez mennyire extrém?

Mert utánanéztem, egy magán kórházban lebonyolított terhesség az már 2-3 millió forint! Ennyi egy átlag magyarnak az éves keresete basszki. És egy nő simán elbaxná arra, hogy egy magán nőgyógyász ránézzen havonta egyszer egy kicsit, meg magánkórházba szüljön, és ezt mind alapnak tartják! Mert jajj, az államiban nincs ellátás, blabla.

Tényleg ilyen igényeik vannak már a magyar nőknek? Ez mennyire számít manapság átlagos vagy irreális elvárásnak?

2023. ápr. 23. 19:04
A kérdező szavazást indított:
Teljesen jogos elvárás, ezt egy férfinak a mai világban tudnia kéne biztosítani, ahol ilyen rossz az állami ellátás.
Irreális elvárás ez egy nőtől, tekintve hogy milyen nehéz ebben az országban pénzt keresni, és egy terhesség alatt a nő bevétele is kiesik.
60 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/202 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, ha valaha nekem vagy bármilyen rokonomnak műtéti vag, potenciálisan műtéti beavatkozásra lenne szüksége, nem hagynám, hogy államiba menjen.

Anyámnak is kifizetném a nyolcmillió forintos csípőprotézis-műtétet, mert nem akarom, hogy azért haljon meg, mert egy sóher szar vagyok.

Elvárom, hogy a párom is hasonlóan gondolkodjon.

2023. ápr. 23. 19:09
 2/202 anonim ***** válasza:
95%

Mit vársz a mai magyar egészségúgytől? Nekem sztk alapon rémszorijaim vannak.

Az sztk-s nőgyógyász 36 hetesen rámtágított direkt.

Amikor nem voltak magzatmozgásaim a hasamban es berohantam az ügyeletre ugy beszeltek velem mint egy kutyával és nem vizsgáltak meg..

Amikor bementem szülni az ügyeletes orvos aki jött kancsal volt és dadogott..

8 órás vajúdásnál egyszer nem néztek rám csak amikor már feladtam hogy meghalok. És vártam már a fényt. De ez komoly. Na az ugy már feltünt egy ápolonak vagy kinek.

Hát nem kívánom senkinek azt hogy csak az isten segítsen neki abban mint nekem, hogy minden rendben legyen.

2023. ápr. 23. 19:10
 3/202 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várnám el, hogy kizárólag a párom finanszírozza, hiszen nekme is van keresetem. De azt elfelejtheti, hogy államiba menjek.
 4/202 anonim ***** válasza:
71%
*De azért tapsoljuk őket ugye a covid alatt.
 5/202 anonim ***** válasza:
98%
Nem kötelező gyereket csinálni, de ha már csinálunk, csináljuk normálisan vagy sehogy. Ha nincs pénzem a gyerekem magzatkori szűréseire, megfelelő minőségű étkeztetésére, eltartani addig, amíg meg nem szerzi az első végzettségét, hogy csak a tanulás miatt kelljen aggódnia, más miatt meg én tartom a hátam, akkor egyszerű: nem baszatom magam teherbe. :)
2023. ápr. 23. 19:11
 6/202 anonim ***** válasza:
0%
En kintröl jottem haza szulni fogadott orvosom sem volt es kint voltak a terhességi tanácsadásaim is.mielott bevádolna vki ogy en miert sztk alapon szültem.mivek ez itthon bűnnek számit ha vki sztk alapon megy.
2023. ápr. 23. 19:15
 7/202 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb állami szülészet komplett mészárszék. Nézd meg pl a gátmetszések szatisztikáit a WHO ajánlásához képest (vagy úgy ezer random cikket a magyar szülészeti erőszakról). Nálunk egyértelmű volt, hogy a feleségem magánkórházban szül, amit együtt, a KÖZÖS pénzünkből fizettünk ki. De minthogy nehogy már az anyagiakon múljon a párom biztonsága, mialatt a szintén közös gyerekünket megszüli, szó nélkül kifizettem volna neki egyedül is.
2023. ápr. 23. 19:15
 8/202 anonim ***** válasza:
69%
Akartam fogadni orvost akit ismerek nem válallt mert sokan vannak nála? Vagy nem is tudom mire hivatkozott.igy maradt a nagy senki. Meg az isten.
2023. ápr. 23. 19:16
 9/202 anonim ***** válasza:
100%
9) lenyugodhatsz, a legtöbb magyar nő a magyar pasijával közösen állja a gyerekvállalás költségeit 😘
2023. ápr. 23. 19:19
 10/202 anonim ***** válasza:
99%
Teljesen életszerű, hogy társkeresőn, az ismerkedés fázisában belefutsz ebbe a kinyilatkoztatásba TÖBB nő részéről, hogy neki a jövőben majd a leendő pasija fizesse a magánszülészetet 😂
2023. ápr. 23. 19:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!