Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nőknek tényleg olyan flancos elvárásaik vannak a férfiaktól, hogy ha szülnek, akkor fizessék nekik a magánszülészetet?
Már nem az első ilyen nőbe botlok bele társkeresőn, akiknek ilyen anyagi elvárásaik is vannak! Ez mennyire extrém?
Mert utánanéztem, egy magán kórházban lebonyolított terhesség az már 2-3 millió forint! Ennyi egy átlag magyarnak az éves keresete basszki. És egy nő simán elbaxná arra, hogy egy magán nőgyógyász ránézzen havonta egyszer egy kicsit, meg magánkórházba szüljön, és ezt mind alapnak tartják! Mert jajj, az államiban nincs ellátás, blabla.
Tényleg ilyen igényeik vannak már a magyar nőknek? Ez mennyire számít manapság átlagos vagy irreális elvárásnak?
89
Továbbra is kérdezzük: Miért ott dolgozik??? Ha nem jó jogász, miért nem vált? Ugyanis a boltban nem arra adják a kenyeret, hogy "milyen egyetemet vegzett el"
Budapesten vannak gyarak. Nem Samsung talan meg ilyen nagy nevek, de vannak kisebb gyarak. Ismerosom speciel mostanaban 500 netto felett keresett ket muszakban, igaz, ehhez most epp szettulozarta a fejet, normalis esetben 350 korul keres.
Nagyon el vagy tevedve az aktualis fizetesekkel kapcsolatban. Igen, van 1-2 ceg, aki le van maradva, es azt hiszi, a mai emberek is hajlandoak meg bananert dolgozni… Aztan csodalkoznak, ha nincs ember. Valojaban ma mar krvara nem megy el senki szarul fizeto cegekhez dolgozni, csak az a par idiota, akiket mashova nem vesznek fel.
Nem mindegy, hogy hány éve végzett. Megvan már a szakvizsgája vagy hogyan hívják a jogászoknál?
A jogászok, orvosok bojtárként, rezidensként néha még fizetnek is, hogy jó nevű szaktekintélyek alatt tanulhassanak, mert cserébe később megtérül, ha elsajátítanak egy-egy területet.
"Össze vissza hazudoztok, nagyon beindult nálatok a tömeghipnózis :)"
Mind hülyék vagyunk, csak te vagy normális.
Szerinted itt nincs semmi probléma?
Induljunk ki a tényekből, sokan még IT-snek is tolonganak nettó 250 ezer forintért Budapesten. Ezt tudom, mert ismerősömet sem vették fel sehová, még IT diplomával sem.
Akkor ő is lúzer gondolom, ezt inkább meg sem kérdem de.. nagyon örült volna a nettó 250 ezernek is.. és ezzel egyáltalán nincs egyedül. Egy állásra tízszeres vagy hússzoros túljelentkezés van általában.
Az a helyzet, hogy ti nem vagytok tisztában a jelenlegi munkaerőpiaci helyzettel. Nagyon nem.
93
Akit emlitettem családban jogász, most 2-3M.ot keres havonta tisztán. Amikor bojtár volt, INGYEN dolgozott fél evet kb egy jónevü helyen., mert így tanulhatott.
Akkor el sem hittem....de most, hogy máshol is látom leírva..nem is olyan ritka! 😁
Egyszer voltam nála az irodában, (épp ügyfél volt nála) mondta, hogy várjak picit! 2 titkárnő sürgött forgott ott, megcsináltak pár papirt neki (kb 20 perc volt), majd telefonáltak az emlitett rokonnak a szomszéd irodába, kijött, alírt egyet, és közölte, hogy 50 ezer! 😳😳😳
Pont, hogy te nem vagy tisztában vele! Te dolgozol szar helyen! Illene keresni új állást!
#96 Ezen mondjuk én is meglepődök. Lasszóval fogják az IT-sokat.
Azt nem mondom, hogy lúzer a haverod, de diplomával pályázhatott volna jobb pozikat is. Ebbe is bele kell jönni. Érdemes lenne interjú kérdéseket nézegetnie neten, mert amúgy azokból szoktak vizsgáztatni.
Nekem minden jogász ismerősöm vagy 200 körül keres (egyik sem éri el a nettó 300-at), vagy munkanélküli, vagy elhagyta a pályát. Ez a három lehetőség van.
Olyat is ismerek, aki varrónőnek(!) ment jogi diplomával, annyira dunát lehet már rekeszteni a sok jogásszal, hogy egyszerűen nem volt munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!