Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőknek tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek tényleg olyan flancos elvárásaik vannak a férfiaktól, hogy ha szülnek, akkor fizessék nekik a magánszülészetet?

Figyelt kérdés

Már nem az első ilyen nőbe botlok bele társkeresőn, akiknek ilyen anyagi elvárásaik is vannak! Ez mennyire extrém?

Mert utánanéztem, egy magán kórházban lebonyolított terhesség az már 2-3 millió forint! Ennyi egy átlag magyarnak az éves keresete basszki. És egy nő simán elbaxná arra, hogy egy magán nőgyógyász ránézzen havonta egyszer egy kicsit, meg magánkórházba szüljön, és ezt mind alapnak tartják! Mert jajj, az államiban nincs ellátás, blabla.

Tényleg ilyen igényeik vannak már a magyar nőknek? Ez mennyire számít manapság átlagos vagy irreális elvárásnak?

2023. ápr. 23. 19:04
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/202 anonim ***** válasza:
90%

Akiket Te írsz azok szoktak hó végén keregetni...pl a volt szomszédom. Hát nem kellett volna 3 kölyök. Aztán 20.án már nincs pénze.

Én jól is nézek ki, sokat is keresek szóval akkor nekem milliomos faszi jár? 😅😅 Kb ez a logika...

Én is anno 19 éve gyárba kerestem 259et és még csak nem is Budapest környéke.

Nekem meg olyan ismerősöm aki közműves és 600 felett keres. És?

Te vállalj gyereket úgy ahogy akarsz és mi is úgy ahogy mi akarunk. Ennyike!

2023. ápr. 23. 22:39
 82/202 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó jogász lenne és lenne esze akkor nem csak ennyit keresne..
2023. ápr. 23. 22:41
 83/202 A kérdező kommentje:

"Én is anno 19 éve gyárba kerestem 259et és még csak nem is Budapest környéke."

-Budapesten nincsenek is gyárak

-19 éve? Gyárban 60 ezret fizettek. Most ennyi a gyári munkások fizetése, 3 műszakban, a jobb városokban! Van ahol még ennyi sincs. Éjszakai pótlékokkal és túlórával együtt sem.

2023. ápr. 23. 22:44
 84/202 anonim ***** válasza:

"Dögöljek meg ha hazudok"

Nee, azért azt ne, de úgy tűnik a legtöbben jobban keresnek itt. Csak légyszi ne csinálj sok gyereket, így is van elég nyomi elvált szülőkkel, akit le se szar az apuka.

85/202 anonim ***** válasza:
100%

80

Pont te vagy elszakadva a valóságtól! Élsz a kis buborékvilágodban, elvagy a kis átlag alatti fizetéseddel, és realizálsz, hogy milyen f*sza ez igy, hiszen a c.gányok is a porbaszülnek, és ez oké

86/202 A kérdező kommentje:
Össze vissza hazudoztok, nagyon beindult nálatok a tömeghipnózis :)
2023. ápr. 23. 22:45
 87/202 anonim ***** válasza:

83

Hány nyelven beszélsz?

2023. ápr. 23. 22:45
 88/202 anonim ***** válasza:

86

Én inkább pont azt hiszem, hogy te vagy a troll. Gyakorlatilag, te vagy az egyetlen aki B.t állit, mikozben mindenki más "A".t mond!

2023. ápr. 23. 22:46
 89/202 A kérdező kommentje:

"Ha jó jogász lenne és lenne esze akkor nem csak ennyit keresne.."

Tegyük fel, hogy nem jó jogász és nincs esze (bár akkor hogy lett jeles diplomája az ELTE-n?) akkor is elvégzett egy jogi egyetemet amit a társadalom 90%-a eleve képtelen lenne elvégezni.

Tehát ez az ember torony magasan átlag fölötti még így is! És mégis nettó 210-et keres.

2023. ápr. 23. 22:47
 90/202 A kérdező kommentje:

"Gyakorlatilag, te vagy az egyetlen aki B.t állit, mikozben mindenki más "A".t mond!"

Ki az a mindenki más? 3 nő van a beszélgetésben és hőbörögnek éppen a valóságtól elszakadva. Fittyet hányva az országos statisztikákra meg a jó istenre is.

Ez nem mindenki, főleg nem a valóság :)

2023. ápr. 23. 22:48
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!