Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőknek tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek tényleg olyan flancos elvárásaik vannak a férfiaktól, hogy ha szülnek, akkor fizessék nekik a magánszülészetet?

Figyelt kérdés

Már nem az első ilyen nőbe botlok bele társkeresőn, akiknek ilyen anyagi elvárásaik is vannak! Ez mennyire extrém?

Mert utánanéztem, egy magán kórházban lebonyolított terhesség az már 2-3 millió forint! Ennyi egy átlag magyarnak az éves keresete basszki. És egy nő simán elbaxná arra, hogy egy magán nőgyógyász ránézzen havonta egyszer egy kicsit, meg magánkórházba szüljön, és ezt mind alapnak tartják! Mert jajj, az államiban nincs ellátás, blabla.

Tényleg ilyen igényeik vannak már a magyar nőknek? Ez mennyire számít manapság átlagos vagy irreális elvárásnak?

2023. ápr. 23. 19:04
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/202 anonim ***** válasza:
130 Igy is tesz a tobbsegunk, nyugi. Te is kereshetsz nyugodtan olyan not, aki szinten abban a hitben el, hogy Magyarorszagon mindenki csoro, bizonyos Facebook cikkek kommentszekcioja tele van veluk, hajra, barhol, ahol kulfoldi (sot, akar belfoldi, balatoni) nyaralasrol, karacsonyi ajandek vasarlasrol, akarmi hasonlorol van tema, mindig van egy rakas ertetlenkedo, aki szerint ilyesmire nincs penze az atlag magyarnak. Lehet kozottuk keresgelni, aztan elni tovabb a boldog nyomorban.
2023. ápr. 24. 12:11
 132/202 anonim ***** válasza:
100%
De kérdező, még mindig nem írtad meg, hogy hol van az a rengeteg ilyen eljárással rendelkező nő, mikor 95% államiban szül? Akkor hol vannak?
2023. ápr. 24. 12:22
 133/202 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl nem nettó fél millió az átlagkereset, ettől függetlenül továbbra sem értem miért turkálsz folyamatosan más pénzügyeiben és mit fáj neked, hogy ki, hol szül? Mindenki azt csinál a saját pénzével és arra költi, amit és amire akarja, pont. A mi baráti körünkben pl mindenki bőven 250 felett keres, van köztük asztalos, burkoló, festő, raktáros, pénzügyes, informatikus stb stb. Én is többet keresek 250 ezernél és nem, eszembe nem jutna leállni olyan mentalitású pasival, mint te, akinek az a hozzáállása a szüléshez, hogy "tök mindegy hol nyomod ki a puját, ígyis-úgyis fáj, mész szépen államiba". Pff. Plusz még bőven alattam is keres. Köszi, de sokan kihagynák ezt a "csodálatos" lehetőséget. Nekem senki nem fogja megmondani, hogy hol szüljek és hol nem, bár nekem normális férjem van, magától értetődő volt, hogy az a rengeteg horror sztori után, amit ismerősök, barátok meséltek, egyértelműen magánban szüljek. Az meg szintén nem igaz, hogy 2-3 millió egy magánszülés. 750-850 ezerből már ki lehet hozni fogadott orvossal és szülésznővel.

Ne azzal foglalkozzál, hogy mi milyen pasit keressünk meg milyet nem, illetve hol szülünk vagy hol nem szülünk, totális magánügyünk. Jogod van így hozzáállni a témához, a nőnek meg joga van körberöhögni és keresni számára normális palit, ennyire egyszerű.

2023. ápr. 24. 12:36
 134/202 anonim ***** válasza:
100%
Erre úgyis kapunk választ hogy ha SZTE 10 százalék szül csak magánba akkor minek picsog.
2023. ápr. 24. 13:30
 135/202 A kérdező kommentje:

Nem mindenki csóró Magyarországon, de túlzásnak tartom azt állítani, hogy egy IT team leader aki tárgyalóképesen beszél angolul, németül, franciául az lenne a magyar átlag. Nem, az nem átlag, hanem a top.

Ha neked ez az elvárásod, akkor vállald fel tényként, hogy gazdag pasit keresel, nem átlagosat. Vagy menj ki Nyugatra, ott egy mekis fiú is megkeres annyit mint Mo.-n egy team leader egy multi cég leányvállalatánál. + az állami EÜ is luxus ott.

2023. ápr. 24. 13:53
 136/202 anonim ***** válasza:
100%
Bár minden nőnek volna választási lehetősége! Nem csak az anyagiak miatt (azért is), hanem egyelőre nincs annyi magán kórház, hogy mindenkit el tudnának látni. Sajnos a TB alapú egészségügy kritikán aluli, nem csak szülészeten, máshol is. Most már orvost sem lehet választani, pedig a bizalom rettentően fontos. Itt most fizetésekkel dobálóznak, de nem ez a lényeg. TB alapon is meg kellene kapni a megfelelő ellátást, de mivel ez nincs meg, érthető, hogy aki teheti, nem azt választja. A kérdező hozzáállását inkább nem minősítem.
2023. ápr. 24. 13:55
 137/202 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező a lényegre nem tudod a választ magad se. Te is csak jöttél ide nyavalyogni meg mindenkit is szidni aki jobban él.

Arról senki nem tehet hogy neked egy ásványvíz is luxus...

2023. ápr. 24. 13:57
 138/202 anonim ***** válasza:
100%

Az IT team leader azért nem akkora szám. Én is lehetnék, csak nem akarok, mert nem akarok középvezető lenni, és másokat babusgatni nem olyan sokkal több pénzért, mint amennyit most keresek.

Párom dettó ugyanez, bármikor lehetne team leader, csak őt sem ezek a pozik érdeklik. Ő így is keres 520, én pedig 460 ezer ft-ot.

2023. ápr. 24. 13:57
 139/202 A kérdező kommentje:

Oké, akkor ti átlag fölöttiek vagytok bőven. Van ilyen is. De ezt ne vetítsd már ki a teljes társadalomra. Ne próbáld elhitetni, hogy itt német bérek vannak, csak mert ti jól kerestek, mert nincsenek.

Akinek nem felel meg a valódi magyar átlag pasi az vagy vállalja fel, hogy pénzes pasit keres, vagy menjen Nyugati pasihoz. De ne hazudozzon itt, hogy ez az átlagos fizetés. Ne nézze hülyének se magát se másokat.

2023. ápr. 24. 14:01
 140/202 anonim ***** válasza:
100%
Hát, figyelj, én nem vagyok nagyigényű, de a (jővőbeli) gyerekemért bármit megtennék. Ha fizetni kell, akkor fizetek, bár nem várom el a teljes összeget a férfitól, ketten összedobhatjuk. A gyermeknevelés költségeit is úgyis közösen fogjuk állni, és az sokkal drágább lesz, mint a gyerek születése.
2023. ápr. 24. 14:03
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!