Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőknek tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek tényleg olyan flancos elvárásaik vannak a férfiaktól, hogy ha szülnek, akkor fizessék nekik a magánszülészetet?

Figyelt kérdés

Már nem az első ilyen nőbe botlok bele társkeresőn, akiknek ilyen anyagi elvárásaik is vannak! Ez mennyire extrém?

Mert utánanéztem, egy magán kórházban lebonyolított terhesség az már 2-3 millió forint! Ennyi egy átlag magyarnak az éves keresete basszki. És egy nő simán elbaxná arra, hogy egy magán nőgyógyász ránézzen havonta egyszer egy kicsit, meg magánkórházba szüljön, és ezt mind alapnak tartják! Mert jajj, az államiban nincs ellátás, blabla.

Tényleg ilyen igényeik vannak már a magyar nőknek? Ez mennyire számít manapság átlagos vagy irreális elvárásnak?

2023. ápr. 23. 19:04
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/202 anonim ***** válasza:
100%

Az öt fős cégek idén bekerültek és amúgy az átlagot felfelé húzták.

De a többi igaz lehet, ennyire nem értek hozzá.

2023. ápr. 23. 23:47
 112/202 anonim ***** válasza:
100%

110

Hát, külsőleg, én inkább az alsó 10%ba tartozom 🤣 Mégis a férjem volt az első, aki közölte már akkor, amikor átadtam a kiscipős kukcstartót...,hogy válasszak magánkórházat!

2023. ápr. 23. 23:49
 113/202 anonim ***** válasza:
100%

"-a magyar nők 90%-a állami szülészeten szül"

"Nem értem a problémád. Sztd te átlagos vagy és sok nő kibirja a szülést bármi áron...akkor mi a probléma? Foglalkozz olyan nőkkel."

Így meg aztán végképp nem értem mi is a bajod? 😅😅

Én kapásvól 5 nőt tudok akinek nem külföldi párja van, nem is egy fullos nő és mégis magánban szült.

Én 8 éve nem, de akkor bőven okosba lehetett intézni államiba is a dolgokat...ha most szülnék akkor magánban mennék.

2023. ápr. 24. 00:17
 114/202 anonim ***** válasza:
100%
Majd a gyakoris minimalberes mondja meg, ki hol fog szulni🤡🤡🤡🤡
2023. ápr. 24. 00:22
 115/202 anonim ***** válasza:
100%

A nők felső 10%-ába tartozom külsőre, pedig sem 20-25 éves, sem insta/tik tok sztár nem vagyok. És nem, nem fogok államiban szülni. Na, erre mit mondasz?

Amúgy szerinted egy nőnek a fiatalsága és a szépsége dönti el, hogy milyen körülmények között fog szülni? :D

2023. ápr. 24. 00:40
 116/202 anonim ***** válasza:
100%

"a magyar nők 90%-a állami szülészeten szül"

Ha így van, akkor miért sír a szád, hogy a mAi NőK így meg úgy? 😃

2023. ápr. 24. 06:06
 117/202 anonim ***** válasza:
93%

Barátnőmnek is szívesen segítettem volna anyagilag, ha nem tudták volna kifizetni a magánkórházat, mikor szült.. Nemhogy a páromnak.

Egyébként Kérdező, rémesen konzervatív vagyok tudom, de én a gyerekvállalást csak házasságban tudom részemről elképzelni, ahol a másik egészsége és biztonsága ugyanannyira fontos, mint a sajátom. És közösen álljuk az ilyen költségeket. Akár szülés, akár mondjuk a férj prosztataműtétje.

Én most várok egy nőgyógyászati nagyműtétre és magánba fogok menni. Nekem megéri 1.3-1.4 milliót, hogy biztonságban érezzem magam és hogy a bentfekvés alatt ne öt kisebbségivel legyek egy szobában és hogy frissen műtöttként ne 15 főre legyen egy WC és zuhanyzó. Havi nettó 270 ezerből is van annyi megtakarításom, hogy ezt ki tudjam fizetni.

2023. ápr. 24. 06:51
 118/202 anonim ***** válasza:
33%
Havi 250? 12 ève, amikor még Magyarországon éltem és egy kisboltban dolgoztam, akkor kerestem ennyit.🤣
2023. ápr. 24. 09:11
 119/202 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi ez az óriási hiszi az állami és magán szülészet között, ez a 4-5 nő iszonyúan rá van kattanva még mindig :D

Mintha nem lenne mind1, hogy hol tolod ki a pulyát (mert hogy ennyi az egész).

És hidd el, szülés közben te leszel akit a legkevésbé érdekel a külvilág, te fogod a legjobban leszarni hogy kedves a nővér vagy nem, de azért hisztizz csak, hogy neked nem kell az állami, neked magán kell mert sznob vagy.

Ha ilyen sznob vagy, teremtsd meg az anyagiakat. :)

Attól még nettó 250 ezer az majdnem duplája mint a magyar minimálbér! És nem rossz fizetés.

2023. ápr. 24. 09:24
 120/202 anonim ***** válasza:
100%

"És hidd el, szülés közben te leszel akit a legkevésbé érdekel a külvilág, te fogod a legjobban leszarni hogy kedves a nővér vagy nem"

Te már csak tudod férfiként, hogy milyen egy szülés... :D Légyszi, ne hagyd abba, nekem feldobja a reggelem az ilyen, mikor valakinek fogalma sincs valamiről, de beleugat.

2023. ápr. 24. 09:28
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!