Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány, ha egy nő nem tud flancos kajákat főzni?
Csak alap, magyar kajákat, de azt viszont jól.
Férfiak, nálatok ez gond?
Nem gond, de akkor flancos kajákat is tud. Én sem fejből csinálok mindent.
31/f
"nem tud flancos kajákat"
Rengeteg olyan étel van ami koránt sem flancos és egyáltalán nem magyar. Nem hiszem, hogy csak a pacal, paprikás krumpli meg a babgulyás menne.
Attól függ hogy mi az alap magyar kaja:)
Jó tudom a nokedli meg a pörkölt az, de pl én ezekért nem vagyok oda.
Engem nem zavar ha nincs mindenféle trutyi a húson mert attól egzotikus...
Amúgy meg ha nem tetszene a másik főztje megoldanám magamnak mint minden felnőtt ember:)
Tudsz, legfeljebb nem fejből. :) Nézd, fejből az én főzéstudományom is kimerül a saját kedvenc diétás kajáimban. Nem vagyok szakács, örülök, ha gondolkodni tudok, mikor hazaérek és nem az idióta adatbázis fut a fejemben, amit egész nap pörgetek, nemhogy még recepteket is előszopjak a kisujjamból.
Viszont akinek van konyhatapasztalata, az egy elédugott receptet meg tud valósítani, legfeljebb lassabban, mint akkor, ha gyakorolta volna, meg legfeljebb nem vágja olyan szépen kockára a hagymát meg a csokiöntet olyan híg lesz, hogy csordogál a torta alá. Nem nagy dolog.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy sokan, sok férfi túlagyalja ezt a konyhatündér dolgot. Megtanulni annyira főzni, hogy a receptkönyvben található ételek 80%-át elsőre meg tudd csinálni, bőven elég az, ha az ember nem távolról látott fakanalat életében, nekem ez a tapasztalatom. Csak mindenki poénból vagy kevésbé poénból kezet akar csókolni annak, aki tud nokedlit szaggatni: elárulom, nem nagy kaland, ti is meg tudjátok csinálni nem kell elszállni, ha egy nő tud ilyet. Meg akkor sem, ha nem ezzel foglalkozik szabadidejében...
Őszintén szólva elég házias vagyok, megtanítok bármit ami ezen kívül van. :) Valahol el kell kezdeni!
Mostanság már az is becsülendő hogy FŐZ!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!