Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kopaszodás hátrány?
Figyelt kérdés
Középen kopaszodom de oldalra fésülöm hogy eltakarja. Már több éve ilyen a frizurám (amióta kopaszodom). De múltkor egy rég nem látott ismerős azt mondta hogy ez gáz inkább toljam le fél centisre. Ezt nem értem a rokonaim szerint sármos.2018. máj. 9. 17:38
1/11 iamaveryniceguy válasza:
A rokonaid mi mást mondanának?
2/11 anonim válasza:
Hát nem előny az biztos.
Az oldalra fésüléssel nem nagyon csapsz be senkit akkor már tényleg jobb a nullás gép.
3/11 anonim válasza:
Ha tetézed azzal,hogy Mézga Géza-frizurát csinálsz magadnak,kifejezetten hátrány.Jó,hogy nem növeszted meg és kötöd copfba. :D
Mondjuk aki a hajas babákat szereti pasiban,alapból hátrány már az 5 szál haj is,nem,hogy ez. Ezt még azok a nők se tolerálják nagyon,akik a ritka hajúakra buknak.
4/11 anonim válasza:
Viseld úgy, ahogy jól érzed magad a hajaddal, amíg takarni tudod a kényes részt, tedd azt. Nekem egyáltalán nem tetszik a kopaszság, sem a tüsi, de ez mit sem számít, nagyon sok nőnek teljesen mindegy, hogy van-e hajad vagy nincsen.
5/11 anonim válasza:
Ha már abban a korban vagy, hogy kopaszodsz, akkor valószínűleg úgyse a frizuráddal fogod megfogni a csajokat. :D Azokat a csajokat, akik a frizurádat nézik meg rajtad, lehet, hogy nem is akarod megfogni... :D
6/11 anonim válasza:
Le kell borotválni ,ha kopaszodik,vagy profi hajbeültetés.Minden más fésülgetős trükköt kiröhögnek a nők.
7/11 A legrosszindulatúbb válasza:
Told le nullással. Én is azt csinálom.
9/11 anonim válasza:
Én is már megkaptam rokontól hogy inkább őszülnék mint kopaszodom.
10/11 anonim válasza:
Nem a kopaszodassal van a baj.Azzal van a baj h ez frusztral benneteket,takargatjatok,agyaltok h vajon ki latja,ki nem latja,mit gondol rola. El kell fogadni.Ez van.Ha nem tervezel hajbeultetest akkor ez a helyzet nem fog valtozni.Te tudsz valtoztatni a hozzaallason.A csajok elfogadjak.Aki megsem,gondolod h azzal kellene egyutt lenned? En leturnam. Nem te lennel az egyetlen a Foldon aki kopaszodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!