Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátrány a nők számára, ha magas vagyok?
Nem vagyok 2 méter természetesen, de már a 180-at is bőven túl léptem. 191 cm magas vagyok, átlagos alkattal.
huszonöt per férfi
Van, akinek igen, van, akinek nem.
Mint ahogy a szemèlyiséged is valakinek hàtràny, valakinek nem. Erre mèg nem jöttèl rà 25 èv alatt?
Pàrom egyèbkènt 196 centi, èn meg 171. Ha 205 centi lenne is ugyanùgy szeretnèm. Amùgy is, nekem tetszik, hogy ilyen magas, de volt màr pl 175 centis baràtom is, az se zavart
Van, akinek hátrány, van, akinek nem, de ha állandóan ezen problémázol, akkor az mindenképp hátrány lesz, viszont akkor sem a magasság miatt, hanem mert problémát csinálsz belőle.
151cm magas vagyok és volt már 190cm magasság fölötti barátom főiskolás koromban több, mint 10 éve, nem zavarta egyikünket sem, és nem emiatt lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!