Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha egy lány magas és izmos az nálatok inkább előny vagy hátrány?
nekem pl a teltebb alak tetszik, az izmos túl sportos alak (bocs a kifejezésért), de számomra gusztustalan egy lánynál, egyáltalán nem nőies...
van akiknek meg pont ez az alak vonzó...
magasságról meg annyit, hogy én 173 cm vagyok, előny volt párkeresésnél, ha alacsonyabb volt, de nem kikötés...
23F
Nem hátrány :)
Nem kifejezetten vonzódom az izmos és magas nőkhöz, de ha valami megragad benne, akkor azért nem vetném meg, mert magas vagy izmos, akár mindkettő.
Feltéve, hogy ő nem nézne le, ha adott esetben izmosabb, mint én.
Őszintén, engem nem zavar, ha egy esetleges barátnő jobb nálam valamiben, akár izmosabb, akár jobban tud verekedni, akár okosabb néhány területen vagy többen. Ettől én nem érezném magam kevesebbnek. Inkább örülnék, hogy ilyen barátnőm van és büszke lennék rá. Továbbá motiválna is, hogy fejlődjek hozzá.
Viszont a nők lenézhetik azokat, akiknél valamiben jobbak. Ugyanígy lenézi őket a többi ember is. A többi ember véleménye pedig sokszor számít a nőnek. Vagy adott esetben a férfinak.
Olyan, mint ebben a videoban a tancolo no?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!