Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány vagy előny a férfiak szemében, ha egy nő valamilyen komoly foglalkozást tanul/űz?
Számomra kifejezetten előny! A legtöbb csaj büfé szakot végez és "majd kifogok egy gazdag palit" mentalitással kezeli azt a tényt, hogy a diplomája teljesen értéktelen lesz a statisztikák alapján.
Én például mérnök infón vagyok végzős, nincs sok csaj itt, de valamiért más szemmel nézek azokra a lányokra, akik akarnak elvárnak maguktól valamit. Részben azért, mert tudom milyen nehéz az a szak amit végzek, és értékelem egy nőben, hogy ő is azokon a nehézségeken megy keresztül mint én.
Egy kérdés azokhoz, akik ennyire el vannak szállva a foglalkozás témától:
Mit csináltok a foglalkozásotokkal, ha pl. annak akinek tetszeni akartok, külsőleg nem jöttök be, vagy éppenséggel a belsőtök miatt teljesen érdektelen felétek?
Kérdező: a kérdésedre a választ TE magad is tudod, csak hát igen, tudom, önbizalomhiányosoknak szükséges a pozitív megerősítés!
Én csak olyannal találkoztam, aki lenézett az eredeti szakmám miatt.
Arra nem vette a fáradtságot, hogy megismerjen.
Az orvosok és mérnökök némelyikénél látható egyfajta felsőbbrendűségi komplexus, ami megakadályozza őket abban, hogy megismerkedjenek olyan nőkkel, akik nem hasonló szakot végeztek, és így szerintem az ilyen típusú emberek arra fognak jutni, hogy ha elfogynak a természettudományos/műszaki pályán levő nők, a végén a férfiak közül válogathatnak majd. :)
Kicsit önsorsrontásnak tűnik, tekintetbe véve, hogy a foglalkozása nem határozza meg az embert, de hát van akinek csak eddig terjed. Egy nagyon komoly diplomával. :)
Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!