Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért nincs csajom mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nincs csajom mert nem teregetem ki a kártyáimat?

Figyelt kérdés

Nos ami szerintem előnyöm lehet csajozásnál, hogy dipmomás vagyok, ennek megfelelően jónak mondható az állásom: huszonévesen az átlagfizetés 1,5 de inkább kétszeresét viszem haza. Ja és van egy lakásom.

Én úgy gondolom hogy bőven akadnak még a korombeliek közt is nyerőbb mutatókkal rendelkezők DE azért "bőnyállal nagyobb parti" vagyok annál mintsem hogy magányosan tengessem a napjaimat. Persze nem szoktam magam fényezni (csak itt tétnélkül anonimként)és ezért már rögtön elvágom magamat a külsőm miatt. Ja rögtön jelzem hogy én nem tartom magamat rondának vagy ilyesmi (persze szépnek se) de az tuti hogy fiatalabbnak néznek ki mint amennyi vagyok. szerintem nálam évekkel fiatalabb csajszik azt hiszik hogy "ez a szárnyait bontogató kisdiák tökös amiért randira hívott de azért ne vicceljünk már".

Hogy legyek nem felvágó de mégis olyasvalaki aki kiharcolja a helyét a valamire valók közt?

#előny #kiaknázatlan
2015. nov. 1. 21:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
25%

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de 30 alatt ne várd, hogy a lányok összepisiljék magukat a diplomádtól. Fiatal korban azért egy kicsit többet kell nyújtani, mint egy kicsit jobb fizetés és néhány papír.

Mérnök anon voltam, aki már két éve tengeti egyedül a napjait..

2015. nov. 1. 22:08
 2/21 A kérdező kommentje:
jó akkor le is tagadhatom......de azt nem értem mit kéne 3
2015. nov. 1. 22:12
 3/21 A kérdező kommentje:
szóval mit kéne 30 alatt nyújtani amit 30 felett nem?
2015. nov. 1. 22:12
 4/21 anonim ***** válasza:
14%
Miért nem teregeted ki a lapjaidat? Ha így több esélyed van csajt szerezni, akkor hajrá! Én pl csoró se.gfej vagyok diploma nélkűl(jelenleg, de lehet örökre), a nőknél ezért egyből hátrányból(vagy esély nélkül) inditok. Mi a francnak építetted fel az egzosztenciádat, ha nem azért hogy a nők bugyiába juthass? Jó dolog lehet egyedűl a bekeretezett diplomádat bámulni, igaz:)
2015. nov. 1. 22:14
 5/21 anonim ***** válasza:
25%
4: Izgalmat, változatosságot, kalandokat... 30 felett a nők már csak spermadonort keresnek, akik eltartják őket és felnevelik a gyerekeket. Nem nagyon kell megerőltetned magad.
2015. nov. 1. 22:17
 6/21 A kérdező kommentje:

a diploma dolgot csak azért írtam hogy nehogy azt higgyétek sógor koma beültetett a tutiba és egy ideig fut a szekér és én ne tettem volna semmit...

engem igenis irritál hogy ha nem villantok, egyedül maradok hameg igen akkor ....nos akkor is gáz vagyok mert miért erölködök amikor csak egy fölösleges rivális lennék a placcon

2015. nov. 1. 22:19
 7/21 anonim ***** válasza:
90%

Koma, ott b.aszod el, hogy a diplomáddal meg ilyen marhaságokkal akarsz "csajozni".

Legalább tűrhetően nézel ki? Ezen a homályökör stíluson kívül mást is tudsz mutatni?

2015. nov. 1. 22:19
 8/21 A kérdező kommentje:
izgalom, változatosság, kaland?ezek annyira üres szavak hogy nem tudom hova tenni
2015. nov. 1. 22:20
 9/21 anonim ***** válasza:
Hát ja, valahogy úgy. A legtöbben még a nem létező lapjaikat is kiteregetik , hogy nőhöz jussanak, bekamuznak ász pókert is, miközben csak egy 2-es párjuk van. Neked viszont ha vannak jó lapjaid, például egy full house, akkor nagy hibát követsz el, ha nem élsz velük.
2015. nov. 1. 22:25
 10/21 A kérdező kommentje:

marhaságokkal jövök?oké akkor azt is letagadom hogy van állásom, és inkább csak segíjt viszek haza...ja meg a kérót se hozom fel mert akkor tuti otthagynának randi közepén mert mi az hogy nem tartozom a csövesek közé.....

na az ilyen hozzáállást nem komálom mikor valaki azt várja hogy csak savazzam magam....

tűrhetően nézek e ki?ezt most olyasvalaki kérdezi aki semmit sem tud felmutatni csak ecsetfrizurát és kiszedett szemöldököt fiú létére? nincs cuki pofim de nehézsúlyú vagyok fölösleg nélküli ezért szemtől szembe senki sem mond ocsmánynak....

2015. nov. 1. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!