Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nincs csajom mert nem teregetem ki a kártyáimat?
Nos ami szerintem előnyöm lehet csajozásnál, hogy dipmomás vagyok, ennek megfelelően jónak mondható az állásom: huszonévesen az átlagfizetés 1,5 de inkább kétszeresét viszem haza. Ja és van egy lakásom.
Én úgy gondolom hogy bőven akadnak még a korombeliek közt is nyerőbb mutatókkal rendelkezők DE azért "bőnyállal nagyobb parti" vagyok annál mintsem hogy magányosan tengessem a napjaimat. Persze nem szoktam magam fényezni (csak itt tétnélkül anonimként)és ezért már rögtön elvágom magamat a külsőm miatt. Ja rögtön jelzem hogy én nem tartom magamat rondának vagy ilyesmi (persze szépnek se) de az tuti hogy fiatalabbnak néznek ki mint amennyi vagyok. szerintem nálam évekkel fiatalabb csajszik azt hiszik hogy "ez a szárnyait bontogató kisdiák tökös amiért randira hívott de azért ne vicceljünk már".
Hogy legyek nem felvágó de mégis olyasvalaki aki kiharcolja a helyét a valamire valók közt?
egy kisebbséget érdekli ilyesmi,hogy diploma.
a többség tojik rá.
amit akarnak az az irányítás,a humorérzék a dominancia és a kemény határozott dugás.
ha ezekben jó vagy és maradsz is ilyen,akkor kezdenek el járni a kerekek a fejükben,hogy el kellene kapni ennek a srácnak a grabancát.
a kemény határozott dugást nem tudom miképpen bizonyítsam még azelőtt hogy randiznék a csajjal....a többi dolog pipa de mondom ezek a humor dominancia, határozottság meg hasonlók tök semmi fogalmak.....ki az aki erre nem képes???
gyanítom hogy csak az hiányzik hogy olyanokkal vegyem magam körül akik reklámoznak mekkora főnyeremény vagyok mert az elegánsabb mintha magam dicsérném
a legtöbb férfi nem képes egy párbeszéd irányítására sem,nemhogy zsigeri dominanciára.
vagyis dumál a férfi a csajjal és napi szinten látom,hogy a nő lazán elveszi a férfitől a beszélgetés irányítását,főfonalát,vagyis kontrollt szerez felette.
ez mondhatni az alap,mert aki ebben a szakaszban bukik el,az már el is játszotta az esélyét a nőnél.
ezért azok alapján ahogy én csíptem fel csajokat azt szűrtem le,hogy először is bizonyítasz a párbeszédben,hogy a nő nem veheti el tőled az irányítást,ez után meg kell nevettetned,és ez után kérsz elérhetőséget amit,ha vetted a leírt akadályokat akkor meg is fog adni.
"egy kisebbséget érdekli ilyesmi,hogy diploma.
a többség tojik rá.
amit akarnak az az irányítás,a humorérzék a dominancia és a kemény határozott dugás.
ha ezekben jó vagy és maradsz is ilyen,akkor kezdenek el járni a kerekek a fejükben,hogy el kellene kapni ennek a srácnak a grabancát."
nem helyeznék a dominanciára ekkora hangsúlyt, mert így inkább tahóságnak vagy erőszakosságnak hangzik, de egyébként mindennel egyetértek
(nő vagyok)
A "villantás", az erőfitogtatás pénzzel a felsoroltak PÓTLÁSára van. (Vagyis ezek hiányában.)
Sok más indoka is lehet, nem kell rögtön erre fogni a problémát.Viselkedés-kinézet-vagyon-kapcsolatok- célcsoport-helyszín + szerencse. A kérdésed alapján nem tudom behatárolni melyik pont nem stimmel, de gondolkozz el, melyekben volt eddig a bibi és próbálj meg változtatni rajta.
Eddig hol akadtál el? Mi történt, hogy erre a következtetésre jutottál? Kiokoskodjuk Neked! :)
Se savazni nem kell magad, se fényezni. Ha rákérdeznek valamire, akkor válaszolj, vagy ha szóba jön, mondd el, de semmiképp se felvágósan.
Egyébként szerintem nem a diploma meg a lakás meg a fizetés a mérvadó, hanem sokkal inkább a lelki tényezők.
A szavak szintje alatt kell kommunikálnod azt, hogy te jól keresel, okos diplomás csávó vagy. Ilyesmivel intelligens emberek nem kérkednek. Maximum "látszik" rajtuk. Rajtad viszont nyilván mindez nem látszik. Nem vagy magabiztos, nincs erős kisugárzásod.
Igazából lehet ebben fejlődni. Csak el kell hinned, hogy nagy eredményeket értél el idáig már. Miután ez teljesen és jó mélyen beivódott a tudatalattidba, meg mondjuk jobban öltözködsz, utána már jó leszel a lányoknál. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!