Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért nincs csajom mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nincs csajom mert nem teregetem ki a kártyáimat?

Figyelt kérdés

Nos ami szerintem előnyöm lehet csajozásnál, hogy dipmomás vagyok, ennek megfelelően jónak mondható az állásom: huszonévesen az átlagfizetés 1,5 de inkább kétszeresét viszem haza. Ja és van egy lakásom.

Én úgy gondolom hogy bőven akadnak még a korombeliek közt is nyerőbb mutatókkal rendelkezők DE azért "bőnyállal nagyobb parti" vagyok annál mintsem hogy magányosan tengessem a napjaimat. Persze nem szoktam magam fényezni (csak itt tétnélkül anonimként)és ezért már rögtön elvágom magamat a külsőm miatt. Ja rögtön jelzem hogy én nem tartom magamat rondának vagy ilyesmi (persze szépnek se) de az tuti hogy fiatalabbnak néznek ki mint amennyi vagyok. szerintem nálam évekkel fiatalabb csajszik azt hiszik hogy "ez a szárnyait bontogató kisdiák tökös amiért randira hívott de azért ne vicceljünk már".

Hogy legyek nem felvágó de mégis olyasvalaki aki kiharcolja a helyét a valamire valók közt?

#előny #kiaknázatlan
2015. nov. 1. 21:59
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Én köszönettel veszem a hozzászólásokat de némelyikre adok némelyikre nem:az itteni hozzászólásokból az tűnik ki hogy más nőkre gondolok én mint ti.

ugye megkaptam hogy nem tudok semmi értelmeset felmutatni amiért úgymond járna nekem csaj: az hogy a túlóráim számától függ csak mennyivel viszek többet haza mint havi 300lepedő, meg 23millióról 20ra alkudtam le az általam vásárolt kérót az semmi. Mert biztos nincs jó dumám meg biztos nem nézek ki jól szal kb a férfitársadalom alsó 30%-ába szurulok vissza kikkel szemben is?Valaki azt mondta könnű a momolytalansrácoknak mert rengeteg a komolytalan lány és hát "Similis simili gaudet".. Félreértés ne essék nem kilóra akarok megvenni valakit mert ahhoz tényleg kicsi durranás vagyok, nem holmi mágnás de a teljesítményemet ennyire ledegradálni talán mégse kéne mert oké hogy ledöbbenek 1 percre de utána valahogy komolytalannak tartom a megállapításokat. Én nem produkálom magamat.Biztos valakinek az jön be ha a srác félmeztelenül vedeli a piát és közben orángután hangokat ad ki....sok csaj ahhoz húz aki felhívja magára a figyelmet, de szerintem hosszútávon mégsem amiatt szeretnének izgalmas életet élni hogy vajon melyik csekket fizetik be és melyik szolgáltatást kapcsolják ki.

ilyenek hogy nem lennék okos, ezt is ki mondja?egy meg nem értett zseni?

2015. nov. 2. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!