Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya szerintetek nem unja még...

Anya szerintetek nem unja még a szülinapi kártyáimat? Anyukák ti örülnétek neki?

Figyelt kérdés
Anyának kb. minden szülinapjára ilyen kézzel csinált kártyát adok, kívülre rajzolok vmit, beleírom hogy boldog születésnapot és ennyi... szerintetek a holnapi szülinapjára is csinálhatok ilyet, vagy unja már?
2014. dec. 27. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Néha nem árt egy kis újítás. Hány éves vagy?
2014. dec. 27. 19:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél kicsit kreatívabb most, és valami mást csinalj.. de biztos hogy orul a kartyaknak is, mert gondoltal ra
2014. dec. 27. 19:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia. Ha van otthon fényképed akkor ragaszd azt a papírra. Legjobb ha mind ketten rajta vagytok. Mellé rajzolhatsz valamit és írj egy szép idézetet is.
2014. dec. 27. 19:05
 4/11 A kérdező kommentje:
14 vagyok... szóval szerintetek az jó, ha kiveszek egy fotót az albumból, és azzal csinálom?
2014. dec. 27. 19:07
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
Tökéletesen jó lesz:)
2014. dec. 27. 19:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Max olyan képet használj fel amiről biztos, hogy újra előhívható. Mert lehet, hogy egy régebbi fotóból csak egy példány van.
2014. dec. 27. 19:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha olyan képet választasz az albumból amit úgy gondolod nem fog bánni. Ha van nyomtatód lehet akár fekete -fehérben is kinyomtatni megfelelő méretben olyan képet amilyet szeretnél a gépedről.
2014. dec. 27. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem 14 évesen ez már nem aranyos. Összegyűjthetnél legalább egy csokira valót, vagy készíthetnél egy egyszerű sütit. De kinőttél már a "rajzolok anyukàmnak" korból. A 6 éves lànyomtól kaptam ilyet, tőle cuki és megható volt. De 14 évesen már gáz. Főleg, hogy mindig ezt adod. A jelek szerint csak le akarod tudni, de valójában nem izgat. Te is képeslapot kapsz?
2014. dec. 27. 20:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Biztosan örülne neki de szerintem valamit újíts rajta. Nem tudom, milyen szinten rajzolsz de akár egy bekeretezett, kidolgozottabb rajzot is ajándékozhatsz, amely valami olyasmit ábrázol, ami kifejezi az iránta érzett szeretetedet. Én 14 évesen már komolyabb rajzokat adtam, de mivel nem értékelte senki, leszoktam róla.

Vagy rajz helyett gondolkodhatsz otthon is könnyen elkészíthető, hasznos kis DIY tárgyakban is.

Utolsó: nem minden gyerek kap zsebpénzt, én sem kaptam, azokkal az eszközökkel kell gazdálkodni, ami van. :)

24/L

2014. dec. 27. 23:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy tábla csokira milyen zsebpénz kell? 200 ft. Ennyit nem művészet összekuporgatni. Bár kétség kívül könnyebb ráfirkantani egy lapra, hogy boldog szülinapot...
2014. dec. 28. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!