Jogosan vár el a gyerektől egy apa szülinapi köszöntést, aki előtte sorozatosan bántotta a gyerekét?
Sorozatosan bántotta a gyereket, nagyrészt szóban, de néha-néha elcsattant egy pofon is. A gyerek emiatt nem beszél vele már évek óta, elmegy mellette, mintha nem is létezne. Ezt persze az apa sosem érti, hogy a gyerek miért viselkedik így, mert azt hiszi, hogy ő a tökéletes és mindenki más a hülye.
Akkor telt be a pohár a gyereknél, mikor az apa kijelentette részegeskedés közben, hogy "hullazsákban fognak elvinni!".
Ezek után egy ilyen apa jogosan sértődik meg azon, ha a gyerek fel sem köszönti a születésnapján?
Szerintem röhejes a szituáció, hogy ilyet próbál elvárni a gyerektől :D
Te is nagyon jól tudod, hogy bolond állat az apád (gondolom te vagy a srác), csak sajnáltatni akarod magad miatta.
Figyelj, amint tudsz, költözz el és szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ezt tudom ajánlani.
Ne haragudj, randa leszek: Ha nem beszélsz apáddal már egy ideje, akkor semmit nem is érnél el azzal, ha megköszöntenéd mittudoménmilyen napján.
Te döntöd el, hogy azok után, amit apád elkövetett ellened, te még akarod-e tartani vele a kapcsolatot.
Sajnos, meg kell mondjam, az nem fog megtörténni, hogy az eddig alkoholista, ráadásul durva, verekedős apukád hirtelen a megható szavaid hallatára életmódot változtat. Gondolom, ezt te sem hiszed.
Ezek után én azt mondom, ahogy teheted, kezdj önálló életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!