Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szánalmas, hogy egyenként...

Nem szánalmas, hogy egyenként megköszöntem az összes köszöntést?

Figyelt kérdés

Múlt héten volt a születésnapom, eleve zavarban vagyok, ha dícsérnek vagy bármi, és ugye a facebook-on szokás, hogy távoli ismerősök is felköszöntenek.

Én csak levelezni szoktam a facebookon, mivel legtöbb barátom távoli országban dolgozik. De mivel vagy 100-an írtak nekem, mindenkinek egyesével írtam valami szeméylhez szóló kedveset. Egyik barántőm szerint ez elég szánalmas...De egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ha valakinek megköszönöm, akkor másnak meg nem...Pedig tudom, sokan csak azért tudják a szülinapomat, mert jelzi a facebook.

2012. márc. 12. 13:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem szánalmas.
2012. márc. 12. 13:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem szánalmas, a lehető legudvariasabb dolog!

A barátnőd talán kicsit féltékeny amiért sokan felköszöntöttek :)

2012. márc. 12. 13:51
 3/16 anonim ***** válasza:
86%

Attól függ, hova írták neked a köszöntést. Ha csak az üzenőfaladra, akkor neked is elég csak egy köszönömöt írni szintén az üzenőfalra.

Ha valaki személyesen neked írt üzenetet, amit csak te láthatsz, akkor arra úgy is illik válaszolni.

2012. márc. 12. 13:52
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
nem szánalmas
2012. márc. 12. 13:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

énis egyenként szoktam

és legtöbb ismerősöm szintén

miért lenen szánalmas?

2012. márc. 12. 13:56
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Hát írtak levelet is, de üzenőfalas köszöntéseket is megköszöntem ilyen módon. Az a rossz, hogy én nem ismerem a "netikett"-et, és egyszerűen úgy reagálok, ahogy élőben is tenném.

Hát azt a barátnőmet sokan felköszöntötték, de ő odaírta a nap végén, hogy köszi mindenkinek, nagyon laza. Én erre nem lenneék képes.

2012. márc. 12. 13:58
 7/16 A kérdező kommentje:
Á amúgy ez egy hülye kérdés eleve, csak kiváncsi voltam mások hogyan csinálják.:)
2012. márc. 12. 13:59
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked az önbizalmaddal van baj inkább.
2012. márc. 12. 14:00
 9/16 anonim ***** válasza:
73%
Mikor nekem volt a szülinapom az első párat én is egyesével az üzenőfalon megköszöntem de a végén kiírtam hogy "köszönöm mindenkinek aki gondolt rám"!!!
2012. márc. 12. 14:03
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nem szánalmas!
2012. márc. 12. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!