Nem szánalmas, hogy egyenként megköszöntem az összes köszöntést?
Múlt héten volt a születésnapom, eleve zavarban vagyok, ha dícsérnek vagy bármi, és ugye a facebook-on szokás, hogy távoli ismerősök is felköszöntenek.
Én csak levelezni szoktam a facebookon, mivel legtöbb barátom távoli országban dolgozik. De mivel vagy 100-an írtak nekem, mindenkinek egyesével írtam valami szeméylhez szóló kedveset. Egyik barántőm szerint ez elég szánalmas...De egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ha valakinek megköszönöm, akkor másnak meg nem...Pedig tudom, sokan csak azért tudják a szülinapomat, mert jelzi a facebook.
Nem szánalmas, a lehető legudvariasabb dolog!
A barátnőd talán kicsit féltékeny amiért sokan felköszöntöttek :)
Attól függ, hova írták neked a köszöntést. Ha csak az üzenőfaladra, akkor neked is elég csak egy köszönömöt írni szintén az üzenőfalra.
Ha valaki személyesen neked írt üzenetet, amit csak te láthatsz, akkor arra úgy is illik válaszolni.
énis egyenként szoktam
és legtöbb ismerősöm szintén
miért lenen szánalmas?
Köszönöm a válaszokat.
Hát írtak levelet is, de üzenőfalas köszöntéseket is megköszöntem ilyen módon. Az a rossz, hogy én nem ismerem a "netikett"-et, és egyszerűen úgy reagálok, ahogy élőben is tenném.
Hát azt a barátnőmet sokan felköszöntötték, de ő odaírta a nap végén, hogy köszi mindenkinek, nagyon laza. Én erre nem lenneék képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!