Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most írjak neki facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most írjak neki facebookon köszöntést vagy ne? L/16

Figyelt kérdés
A volt barátomnak írjak-e facera névnapi köszöntést úgy hogy ő másik hónapban szokta "hivatalosan" ünnepelni szóval ez olyan 2. névnap (akivel persze jóban vagyunk attól függetlenül hogy másfél hete szakított velem.)
2011. júl. 25. 13:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne. Minek? Nem most tartja.
2011. júl. 25. 13:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát mert mások is írtak neki... És nehogy bunkóságnak vegye..
2011. júl. 25. 13:50
 3/12 anonim válasza:
78%
Aha írd meg neki.Lehet hogy nem most ünnepli de az embernek nyílván mindig jólesik a szülinapi/névnapi köszöntő meg maga a tudat hogy eszébe jutottál. :D
2011. júl. 25. 13:50
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy írj! Még azt hinné pitizel neki a szakítás után, mert vissza akarod kapni!
2011. júl. 25. 13:52
 5/12 A kérdező kommentje:
xD Most már késő :P
2011. júl. 25. 13:55
 6/12 anonim ***** válasza:
hát sikeresen felhívtad magadra a figyelmet,most várhatod szívdobogva,h hogyan fog rá reagálni ... mert gondolm,h erre ment ki ...
2011. júl. 25. 14:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát nem :D.. Mivel tudom hogy hogy fogxd
2011. júl. 25. 14:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt jó ötlet. Nekem is két névnapom van, abból csak az egyiket tartom és figyelmetlenségnek tartom, ha jó ismerőseim a másik napon felköszöntenek, mert pont ők azok, akiknek tudniuk kellene melyik az aktuális dátum. Azoktól természetesen jó érzés köszöntést kapni, akik annyira nem ismernek, de nem említem egy lapon a hozzám közelebb álló személyekkel. No, de most már úgyis tárgytalan... :)
2011. júl. 25. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok?Bár gondolom még mindig szereted ha ennyire nagy próblémát okozott hogy írj-e neki vagy ne. Szerintem ezt majd "célzásnak" veszi hogy akarsz tőle valamit főleg hogy ő szakított veled tényleg pitizésnek tűnik,mivel gondolom tudja hogy tudod hogy nem most tartja hanem máskor. Én nem írtam volna neki a helyedben.
2011. júl. 25. 14:07
 10/12 hümi ***** válasza:
oké a kérdés már nem téma, ahogy látom az előző hozzászólásokból.. szal akkor h reagált? :D
2011. júl. 25. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!