Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szánalmas, hogy egyenként...

Nem szánalmas, hogy egyenként megköszöntem az összes köszöntést?

Figyelt kérdés

Múlt héten volt a születésnapom, eleve zavarban vagyok, ha dícsérnek vagy bármi, és ugye a facebook-on szokás, hogy távoli ismerősök is felköszöntenek.

Én csak levelezni szoktam a facebookon, mivel legtöbb barátom távoli országban dolgozik. De mivel vagy 100-an írtak nekem, mindenkinek egyesével írtam valami szeméylhez szóló kedveset. Egyik barántőm szerint ez elég szánalmas...De egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ha valakinek megköszönöm, akkor másnak meg nem...Pedig tudom, sokan csak azért tudják a szülinapomat, mert jelzi a facebook.

2012. márc. 12. 13:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az. Én nagyon örülök, ha valaki visszaír. Ha én veszem a fáradságot, hogy felköszöntsem, akkor jól esik ha visszaír.
2012. márc. 12. 14:12
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
Én megköszöntem mindenkinek egyesével, aki felköszöntött. Nem esett le az aranygyűrű az ujjamról, pedig nagyon sokan írtak és bosszantónak tartom az olyat, aki nem veszi a fáradtságot és a nap végén kiírja, hogy köszi mindenkinek. Ha már egyszer felköszöntötték, nem hiszem, hogy megterhelő 5 betűt odaírni, hogy köszi.
2012. márc. 12. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Dehogy szánalmas, ez inkább kedves és aki írt neked visszakapja azt, hogy "köszönöm", annak is jól esik és úgy gondolja kedves vagy.

Aki meg csak a nap végén odaír egy "kösz mindenkinek" azt meg vagy nagyon elfoglaltnak, vagy nagyon lustának fogják gondolni azok, akik írtak neki és én az olyanoknak többé nem is írok. :-D

2012. márc. 12. 15:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ, ment a zöldkéz. Érdekes volt volt olvasni mások szokásait.:)
2012. márc. 12. 15:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon idegesít,a ,,köszönöm mindenkinek a köszöntést nap végén" mert én csak számomra fontos embereknek írok köszöntést nem minden embernek, aki csak úgy bejelölt, h több ismerőse legyen ha én tudok írni egy két kedves mondatot akkor az a minimum, hogy megköszönni + az üzenőfalas köszöntést figyelembe se veszem, mert, mint írtam aki számomra fontos megtisztelem egy privát levéllel.
2012. márc. 12. 20:36
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az szánalmas,hogy mindenki felköszönt,mióta facebook van,addig nem tudták ezek az emberek,hogy mikor van,mert nem jelezte ki semmi.

Ez nem rólad szól,hanem a like-okról.

És senkit nem köszöntök fel,csak aki tényleg valójában fontos nekem,de azt is inkább személyesen,de ha nagyon nincs rá mód,akkor telefonon,az is vmivel személyesebb,mint egy üzenetet hagyni.

Szánalmas butaságszűrő az egész facebook.

2013. nov. 25. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!