Nem szánalmas, hogy egyenként megköszöntem az összes köszöntést?
Múlt héten volt a születésnapom, eleve zavarban vagyok, ha dícsérnek vagy bármi, és ugye a facebook-on szokás, hogy távoli ismerősök is felköszöntenek.
Én csak levelezni szoktam a facebookon, mivel legtöbb barátom távoli országban dolgozik. De mivel vagy 100-an írtak nekem, mindenkinek egyesével írtam valami szeméylhez szóló kedveset. Egyik barántőm szerint ez elég szánalmas...De egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ha valakinek megköszönöm, akkor másnak meg nem...Pedig tudom, sokan csak azért tudják a szülinapomat, mert jelzi a facebook.
Dehogy szánalmas, ez inkább kedves és aki írt neked visszakapja azt, hogy "köszönöm", annak is jól esik és úgy gondolja kedves vagy.
Aki meg csak a nap végén odaír egy "kösz mindenkinek" azt meg vagy nagyon elfoglaltnak, vagy nagyon lustának fogják gondolni azok, akik írtak neki és én az olyanoknak többé nem is írok. :-D
Szerintem az szánalmas,hogy mindenki felköszönt,mióta facebook van,addig nem tudták ezek az emberek,hogy mikor van,mert nem jelezte ki semmi.
Ez nem rólad szól,hanem a like-okról.
És senkit nem köszöntök fel,csak aki tényleg valójában fontos nekem,de azt is inkább személyesen,de ha nagyon nincs rá mód,akkor telefonon,az is vmivel személyesebb,mint egy üzenetet hagyni.
Szánalmas butaságszűrő az egész facebook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!