Anya szerintetek nem unja még a szülinapi kártyáimat? Anyukák ti örülnétek neki?
Figyelt kérdés
Anyának kb. minden szülinapjára ilyen kézzel csinált kártyát adok, kívülre rajzolok vmit, beleírom hogy boldog születésnapot és ennyi... szerintetek a holnapi szülinapjára is csinálhatok ilyet, vagy unja már?2014. dec. 27. 18:56
11/11 anonim válasza:
Nekem speciel értékesebb főleg ha nem egy előre megvásárolt lap amire rá van firkantva hogy Boldog szülinapot, hanem látom, hogy dolgozott is vele és szeretetből adja.
Csokira meg nincs igényem, illetve van, de azt én is meg tudom magamnak venni. Azt nem nagy cucc beszerezni csak be kell sétálni az első boltba,ráadásul én adom rá a zsebpénzt, vagyis gyakorlatilag veszek magamnak egy csokit....
Úgyhogy én szeretek ilyet kapni a gyerekektől, pedig nem 6 évesek. El is teszem az emlékdobozba mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!