Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismamaként a férj szülinapi partit ad, amire csak a
feleség nincs meghívva. Ki hogy élné meg? Többi lent
Ha havonta2x1napot van otthon hogy tudnád elnyomni? Ezek csak kifogások...
2013. nov. 9. 11:30
2/18 anonim válasza:
Nem szeretnélek megbántani de sajnos jól érzed :// Az én férjem is kint dolgozik ritkán jár haza de azt a kis időt együtt töltjük :)
2013. nov. 9. 11:30
Nincs is Veled... havi 2 nap teher neki.. akkor csak azért nem válik, mert az a 2 nap annyit nem oszt-szoroz, hogy foglalkozzon vele, hogy házasok vagytok-e vagy sem.
Telefonon, e-mail-en mennyit beszéltek?
2013. nov. 9. 11:42
4/18 A kérdező kommentje:
Sokat beszélünk,de nem az igazi én nem érzem ,hogy jelentenék valamit..nyáron még összeakartunk kint költözni ,most már a haverjával költözik össze,ami szerinte nekünk is jó...Kellenek a bulik a haverok,és mikor megemlítattam,hogy jöjjön sűrűbben az fárasztó..
A fennálló problémákat megbeszéltétek? Mert úgy tűnik, hogy mindkét oldalról a másiktól követeltek változást, de nincs igazán kompromisszumra való hajlam.
2013. nov. 9. 11:52
4: Azért kérdeztem, mert akkor miért nem ŐT kérdezed meg erről? Nem azokról, amiket felsoroltál, hanem a kapcsolatotokról, érzéseiről, kettőtökkel kapcsolatos gondolatairól, vágyairól, céljáról.
2013. nov. 9. 11:56
Sajnos az a helyzet, hogy a férjed nem felnőtt ember, hanem megrekedt valahol a kamaszkor közepén. Akinek családos ember létére a bulik az élete közepe, és a haverjaival költözik össze, az nem alkalmas egy tartalmas, komoly, felnőttekhez méltó párkapcsolatra. Ez kb. a kollégista egyetemi gólyák színvonala (bár köztük is vannak, akik ennél érettebbek). Mekkorák a gyerekek? Igazából két lehetőséged van, vagy kivárod, amíg benő a feje lágya, és le akarja horgonyozni az életét (ami van eljön belátható időn belül vagy nem, és vagy veled akarja vagy nem), vagy elválsz tőle, amivel esélyt adsz magadnak arra, hogy összejöjjetek egy FELNŐTT férfival. Utóbbinak persze az a hátulütője, hogy magadat és a gyerekeket egyedül kellene fenntartani (a gyerektartást mire megkapod, beleőszülsz), és kisgyerekes egyedülálló anyaként nincsenek jó kártyái az embernek a munkaerőpiacon. Ha számíthatsz a tágabb család támogatására (akár anyagilag, akár a gyerekek felügyeletét illetően), és habozás nélkül a második opciót választanám.
2013. nov. 9. 11:59
8/18 A kérdező kommentje:
én szerettem volna..de a bulik fontosabbak,nem jön haza megbeszélni,Most minden más fontosabb..Ha annyira akarna kompromisszumot és megbeszélést akkor lett volna alkalom ennél többet mint,hogy 500km levonatozok nagy pocakkal és neki nem kell nem tudok mit tenni.
Egyébként ezzel se lenne bajom,hogy partizik,ha nem épp előtte 1 héttel mondja,hogy válunk és nem érzem ezt a bizonytalanságot az egészben.Ha meg válni akar ne játsszon velem.
Te hagyod, hogy játsszon veled. Ő dönt arról, hogy váltok-e, te érezhetően kivársz, akárhogy dönt, azt elfogadod.
Ezek után tényleg nincs visszatartó erő, hogy miért ne törölje beléd a lábát.
Akkor vedd át az irányítást és add be te a válókeresetet. Így nagyszerű szamár vagy, amíg nem talál lovat.
2013. nov. 9. 12:09
2013. nov. 9. 12:12
Kapcsolódó kérdések: