Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kié az autó?
"a szerződés szerint az autó az én tulajdonom lett"
Ezt érvényesíteni kell egy névátiratással. Ügyvéd. Nincs vita, az autó a tiéd!
"a szerződés szerint az autó az én tulajdonom lett"
No és miért nem jelentél meg az okmányirodában elintézni az átírást? A vagyonmegosztási szerződés a tudtommal elég hozzá. (Öröklés esetén is elég a hagyatéki, nem kell adásvételi az elhunyttól)
"mert a kislányomat kell vele hordanom,"
Hova?
Talán nagyon beteg?
Most ne haragudj meg de ez NEM indok!!!!
Nagyon sokan a világban tudják a gyereküket bölcsibe, oviba, iskolába, gyalog, ha meg távolabb van akkor tömegközlekedéssel vinni!
Ha meg megegyeztetek hogy tiéd a kocsi akkor hol a gond,
Már rég át kellett volna íratni a nevedre.
pereld vissza a nevedre ez autót ügyvédileg.
de azért előtte igenis tanuljatok meg a kislányoddal tömegközlekedni és/vagy gyalogolni, egyrészt mert ezzel is kímélitek a környezetet, másrészt meg nem fogtok úgy kinézni mint egy bálna.
Ha papír szól róla, hogy a tiéd az autó, én úgy tudom, hogy a papír keltétől számítva 15 napon belül a nevedre kell hogy irasd. Az exednek pedig 15 napon belül le kell iratnia a nevéről. Nem kell semmiféle ügyvéd. Aki határidőn belül nem teszi meg, az bírságra számíthat, egymástól függetlenül. Tehát pl. ha te a nevedre iratod, akkor részedről minden ok, de ha ennek ellenére az exed nem íratja le a nevéről, akkor ő számíthat közigazgatási bírságra.
Asszem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!