Normális barátom szüleinek a reakciója vagy jogos a sértettségem? (többi lent)
Barátommal már több mint egy éve vagyunk, komolyan is gondoljuk a kapcsolatot, sok időt töltök náluk, szüleivel is kijövök. Viszont hiába van jogosítványom, nem engedik h vezessem az autójukat (kettő is van nekik, egyik az anyjáé, a másik főként az övé, de az apja is használja).
Közölték barátommal, h be ne merészeljek ülni az autójukba amíg ők élnek sofőrként, majd ha barátom vesz magának egy kocsit, azt úgy töröm össze ahogy akarom. Nekem nagyon rosszul esett ez a hozzáállás, megértem, hogy az autó érték, és féltik, de nem a két szép szemembe kaptam a jogosítványom. Természetesen nem arra gondolok, hogy fél országon át furikázzak a kocsijukkal, csak pl ha a szomszédos (10 km-re lévő) városba kell átmenni vmiért, akkor mondjuk én vezessek oda, vagy haza.
Jogos a sértettségem, vagy teljesen érthető a hozzáállásuk?
Soha nem engedtem még meg,hogy más vezesse az autómat.
Egyszerűen csak azért,mert féltem+nem szeretném ha elállítanák az ülést.
Abszolut igazuk van. Én sem adnám oda soha idegennek az autót, pláne nem egy fiatalnak, aki még a kárt sem tudja megtéríteni, ha összetöri.
Az ő autójuk, ne ítélkezz, hogy "jogos-e" vagy sem hanem tartsd tiszteletbe. Az autó sem a barátodé, hanem egyértelműen a szüleitől kapta... Amúgy sem értem mit problémázol ezen, vezessen a barátod és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!