Csak én fújom fel és önző vagyok, amiért szóvá mertem tenni, hogy a párom állandóan segíteni jár a barátainak, szüleinek, testvéreinek, míg itthon semmit nem segít nekem?
Meszeld ki az elöszobát, és ha neked jól esik, ordíts!!!!
Közös családi programnak nevezni az elöszoba meszelését elég furcsa ötlet....
Nem kifejezetten ezt gondoltam családi programnak, de másra már nem nagyon számíthatok, így már ez is megtenné. Egyedül amúgy sem tudom megcsinálni, mert nem bírom egyedül kivinni a bútorokat.
Ezek szerint tényleg én vagyok a hárpia és ő csinálja jól. :(
Szerintem a kerdezo azt irta, hogy nem segit otthon a parja ES nem is volt kozos csaladi programjuk mostanaban...
Megertelek. Muszaj lesz vele megegyszer, higgadtan beszelned. Elmagyaraznod, hogy kettotok elete kettotokon mulik. Es az, hogy o sosincs itthon, nem segit, ellenben masoknak ugrik a ketttotok eletet aknazza ala. Probald meg ujra. Vagy a masik verzio: te se csinalj nagyon otthon semmit es menj el otthonrol, csinalj programokat, segits a baratnoidnek, testverednek ugyet intezni, stb. Hatha eszreveszi magat.
Netan menekul a kozos programoktol?
Nincs olyan régi haverod, akit át tudnál hívni segíteni? Akiben megbízol. Talán rájön a párod, hogy otthon is van dolga. Nem kell, hogy féltékennyé tegyed, csak említsd meg, hogy ja, itt volt a Jani és kimeszelt.
Ha nincs ilyen ismerősöd, és már megcsináltad, akkor is mondhatsz egy nevet, hogy helyrebillenjen kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!