Nővéremék állandóan akkor szexelnek, mikor nincsenek itthon a szüleink és a 3 éves kistesónk nem érti, hogy mik ezek a hangok. Hogy beszéljek vele arról, h legyenek ránk is tekintettel?
Van egy 18 éves nővérem és 2 hónapja van egy izomagy pasija akit anyuék szeretnek és végülis jófej de mikor nálunk van azt hiszi, h minden az övé. Én 15 éves vagyok és van még egy 3 éves öcsénk. Anyuék sokszor hagyják ránk mert dolgoznak, vagy elmennek valahova és mi vigyázunk rá, de olyankor a tesóm mindig áthívja a pasiját és elvonulnak és rohadt hangosan "csinálják", mivel vékonyak a falak, ez mikor először történt meg akkor nem tudtam mit mondani de nagyon kellemetlen volt, főleg mikor a kistesónk azt hitte, h valami rossz történik vele és elkezdett sírni. Anyuéknak még nem mondtam mert nem akarom, h besértődjön rám a tesóm de már kb 5-ödszörre van ez h anyuék elmennek, a pasija meg feljön és hangoskodnak. Hogy beszéljek vele, h legyen ránk is tekintettel és a tesónk előtt ne vagdalja magát a falhoz?
15/l
mondd azt a kisöcsédnek hogy majmosat játszanak a tesódék és utánozzák a majmok hangját :)
azt hogy mi a szex még úgysem értené meg viszont megnyugodna hogy csak játszanak
nővérednek pedig annyit mondj hogy diszkrétebben csinálják mert a picike fél
Az árulkodás nem szép dolog, de néha rém hasznos.
Előbb szólnék a testvéremnek, figyelmeztetném, hogy ha nem moderálja magát, kénytelen vagyok szólni a szüleinknek, hátha rájuk hallgat.
Ha ennek ellenére megismétlődne a dolog, tartanám magam az ígéretemhez és szólnék.
Igazán lehetne ennél több esze is.
28
megmondanám a gyereknek, hogy utánozza őket, amikor csinálják. Talán észbe kapnának. A gyereknek tetszene.
Persze legelőször szólj a tesódnak, hogy nem vagytok kíváncsiak rá.
Nálunk a szomszéd kutyától félt a fiam, mert áthallatszott az ugatás. Azóta viszont visszaugat neki, üdvözli, ha találkoznak. De először megrémült.
Szerezz egy pasit és dugjatok ti is hangosan :D
viccet félretéve én diszkréten szólnék a nővérednek, ha az nem használ, a szüleidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!