Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális barátom szüleinek a...

Normális barátom szüleinek a reakciója vagy jogos a sértettségem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Barátommal már több mint egy éve vagyunk, komolyan is gondoljuk a kapcsolatot, sok időt töltök náluk, szüleivel is kijövök. Viszont hiába van jogosítványom, nem engedik h vezessem az autójukat (kettő is van nekik, egyik az anyjáé, a másik főként az övé, de az apja is használja).

Közölték barátommal, h be ne merészeljek ülni az autójukba amíg ők élnek sofőrként, majd ha barátom vesz magának egy kocsit, azt úgy töröm össze ahogy akarom. Nekem nagyon rosszul esett ez a hozzáállás, megértem, hogy az autó érték, és féltik, de nem a két szép szemembe kaptam a jogosítványom. Természetesen nem arra gondolok, hogy fél országon át furikázzak a kocsijukkal, csak pl ha a szomszédos (10 km-re lévő) városba kell átmenni vmiért, akkor mondjuk én vezessek oda, vagy haza.

Jogos a sértettségem, vagy teljesen érthető a hozzáállásuk?

2013. szept. 24. 19:46
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
20%
Szia! hát nálunk is hasonlo a helyzet, annyi, hogy én kemény 2 x pár méterre probáltam hajtani az autojukat, ugy, hogy ült mellettem a barátom..nos én beletörödtem, mi már együtt lakunk, de ne tudd meg, hogy mennyire fel tud bosszantani, mikor anoyos hajt(vagyis probál, de nem megy) én meg mellette ülök és megy másodikban 50-nel meg negyedikbe 90nel, mondván, h ő ötödikben nem szokott hajtani...könyörgök!!! az nem szokás kérdése, hanem régen fel kell váltani 5.-dikbe!!! de mindegy...ha ez segit, én ugy nyugtattam le magam, hogy jooo semmi gond..nem hajtom, igy ha bármi probléma felmerül a kocsival kapcsolatban rám tuti nem kenik!!!! :) HA HA!!!!!!
2013. szept. 24. 20:07
 12/48 anonim ***** válasza:
96%
teljesen érthető, az ő autójuk és nem akarnak problémát
2013. szept. 24. 20:08
 13/48 anonim ***** válasza:
84%
Én sem engedném, hogy vezesd. Én sem várnám el, hogy anyósomék nekem adják a kocsijukat vezetni, de nekem mondjuk nem is állna szándékomban.
2013. szept. 24. 20:10
 14/48 anonim ***** válasza:
96%
Ezen ne sértödj meg, az ő autójuk. Én nem is vezetném szívesen más autóját.
2013. szept. 24. 20:14
 15/48 anonim ***** válasza:
96%

Nem jogos a sértettséged. Ő autójuk.

Autót, kést, asszonyt pedig nem adunk kölcsön.

2013. szept. 24. 20:15
 16/48 anonim ***** válasza:
84%
Én sem adnám, de nem is kérném a helyedbe.
2013. szept. 24. 20:29
 17/48 anonim ***** válasza:
20%

1. Hány éves vagy?

2. Áruld már el, hogy mégis hány km-t vezettél életedben egyáltalán?

3. "nem a két szép szemembe kaptam a jogosítványom"

Köztudott, hogy hogyan kapja a lányok nagy része a jogsit!!

2013. szept. 24. 20:33
 18/48 A kérdező kommentje:
Kedves 17-es? Én nem tudom, elárulod? :)
2013. szept. 24. 20:37
 19/48 anonim ***** válasza:
89%

Ne haragudj, de nem neked van igazad. Én például még a barátom (7 éves kapcsolat) saját kocsiját sem voltam hajlandó vezetni, pedig ő ajánlotta fel. Pont azért, mert sosem lehet tudni, mi van ha összetöröm?

"de nem a két szép szemembe kaptam a jogosítványom"

Ehhez meg csak annyit fűznék hozzá, hogy a jogosítvány önmagában semmit nem jelent kellő tapasztalat nélkül, ez van.

2013. szept. 24. 20:39
 20/48 anonim ***** válasza:
88%

Képzeld, 2 hónapos volt a jogsim, amikor anyu kocsijával bementem a városba ügyet intézni. Tolatás közben nekimentem egy kocsinak, összetörtem a másik kocsi elejét. Anyu kocsijának a hátulján alig látszódik.

Szerencsére volt casco a kocsin, és a biztosító fizette a másik kárát, DE!

Iszonyatosan szégyelltem magam, sírtam is. Onnantól kezdve nem mertem vezetni a kocsit, annak ellenére, hogy a szüleim és a károsult is azt mondta mosolyogva "nagyobb baleseted sose legyen".

Ha ezt a barátom szüleinek a kocsijával csináltam volna, én nem tudnék a szemükbe nézni.

Nem jogos a sértődöttséged, egyáltalán nem.

2013. szept. 24. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!