Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kismamaként a férj szülinapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kismamaként a férj szülinapi partit ad, amire csak a feleség nincs meghívva. Ki hogy élné meg? Többi lent

Figyelt kérdés
Kb 2 hete mondta a férjem,hogy váljunk el,nem akar velem élni nem bírja,szórakozni élni szeretne,rá pár napra meggondolta magát.Külföldön dolgozik én itthon a gyerekekkel,azt hittem békülni akar és ki akartam menni a szülinapi partijára,de nem akarta..szerinte önző vagyok és megfojtom.Csak nekem fájna?Tényleg úgy kéne felfognom mintha csak sörözne a haverjaival ahova tényleg nem vagyok való? Borzalmasan fáj,mert a testvérem felesége süt főz a partin,tehát nem "kan" buli lesz.Havi 2 szer jár haza 1 napra.Mit tegyek jelenleg úgy érzem mintha csak kényszerből lenne velem..azt meg nem akarom.

2013. nov. 9. 11:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos egyértelmű a helyzet. Fel a fejjel és kezd berendezkedni arra, hogy egyedül maradsz.
2013. nov. 9. 12:32
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

Hány gyerek van?

Munkahelyed van?

2013. nov. 9. 12:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Anyagilag megoldható hogy egyedül neveld a gyerekeket?
2013. nov. 9. 12:54
 14/18 A kérdező kommentje:
3 ik van pocakban és volt munkahelyem,most táppénzen vagyok.Biztos lesz megoldás,de nem akarok senki életében egy biztos pont,egy lábtörlő lenni.
2013. nov. 9. 13:42
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de a 9-esnek igaza van. Én mindenképpen elválnék tőle. Tudom, hogy 3 gyerekkel ez nem olyan egyszerű, főleg úgy, hogy az egyik most fog megszületni, de a lehető legrosszabb, amit tehetsz az a várakozás, amit most csinálsz. Mondd meg neki, hogy vagy hazajön, és megtanul végre normális felnőtt ember módjára viselkedni, vagy elválsz tőle. Nincs más megoldás, és hidd el, hogy a gyerekeknek is jobb lesz, ha minden második hétvégén láthatják azt az idióta apjukat, mint hogy mindössze havonta kétszer egy napra tolja haza a seggét, és jópofizik a gyerekekkel.(Elnézést az utolsó mondtatért, de undorítónak találom a férjed viselkedését. 2 gyerek, és egy várandós feleség mellett ezt csinálni... Na mindegy, ebbe most ne menjünk bele.
2013. nov. 9. 17:20
 16/18 anonim ***** válasza:
59%

"Mit tegyek jelenleg úgy érzem mintha csak kényszerből lenne velem"

Én is úgy érzem. De még azt is gondolom, hogy nem akart gyerekeket, hogy előletek "szökött" külföldre, erre te azt reagáltad, hogy mélyebbre akartad ásni a csapdát egy harmadik gyerekkel. Erre mondhatta azt a férjed, hogy "szerinte önző vagyok és megfojtom" A házassági-párkapcsolati problémákra nem az a megoldás, hogy minél jobban távolodik a pasi, annál több gyerekkel igyekszel magad mellett tartani.

2013. nov. 9. 18:06
 17/18 A kérdező kommentje:
Tudod azért nem hiszem,hogy 3 gyerekkel fojtom meg mert 4 évig vártunk erre a terhességre és nem becsúszott gyerek..Akkor miért akarta Ő is? Miért nem előtte mondta?Miért kell azt hinni,hogy minden nő gyerekkel akar valakit megfogni??
2013. nov. 9. 18:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Igazából szerintem ezt akkor is gondolhattad volna, amikor még nem volt gyerek. Mert aki bulizik, meg haverokkal lófrál, az valószínűleg nem mostanában kezdte el... nem is kellett volna akkor már gyereket szülni, hanem elhagyni... igaz, nem másítható meg, de akkor meg hagyd ott te. így is egyedül neveled a gyerekeket, sok minden nem változna.
2013. nov. 10. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!