Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhetőnek tartotok egy olyan kapcsolatot, hogy válás helyett a férj és a feleség külön költözik és csak hétvégén találkoznak?
elképzelhető, ha mindkét fél kölcsönösen tiszteli egymást. ezzel azt akarom mondani, hogy nem lépne félre sem az egyik, sem a másik.
bár ennek nagy az esélye.
ha férj és feleség külön költözne, annak általában az lenne a vége, hogy találnának másikat maguknak.
csak 2 nagyon toleráns, lelkiismeretes embernél müködne a dolog.
Igen, anno a szüleim is ezt csinálták. Nagyon sokáig külön éltek, aztán jöttek a gyerekek (én és a bátyám) és azóta is együtt vannak. Voltak közben is hullámvölgyek, de mióta már csak kettesben vannak azóta minden rendben van.
Ők 7 éve voltak házasok mire jöttünk és azidő alatt egy párszor eljátszották ezt, de mostmár több mint 30 éve házasok és minden eddiginél szilárdabb a kapcsolatuk.
Én ezt nem értem: "de ha lenne kedvesem, őt szeretném." A többi ok.Vagyis egyet nem értek a leírtakkal,de értem.Csak amit idéztem azt még magyarázd el.
Én addig is azt mondom,hogy jól gondold át,hogy mit is akarsz valójában és gondolj bele abba is,hogy lehet,hogy már nem lesz visszaút.Biztos,hogy ritka élő példa van a 3-as válaszában,de van.De mi a garancia,hogy Ti túlélitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!