Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttetek újra a volt férjetekkel, feleségetekkel? Sikerült rendbe hozni az elromlott dolgokat? Volt pozitív változás?
Szia
Nem mentünk széjjel, de be volt adva a válásunk, szinte a tárgyalás előtt, utolsó pillanatban beszéltünk egymással, hogy még egyszer megpróbáljuk.
Megszületett a második gyermekünk, de sajnos nem nagyon működött a házasságunk. Már nem akartam elválni, mert már nem a saját érdekemet, a gyermekek érdekeit tartottam szem előtt. Nekik szükségük volt mindkettőnkre.
A Bibliából közben megtanultam a feleség szerepét a családban és ez erőt adott ahhoz, hogy lemondjak sok-sok mindenről. Ma már örülök, hogy így döntöttem, mert sokkal többet veszítettem volna(most hátranézve az évtizedekre) mint amennyit nyerhettem volna.
Az, hogy a gyermekünk a főiskola befejezése után(ott látta mennyi hátránya van az osztálytársainak ilyen helyzetben, megköszönte mindkettőnknek, hogy nem kellet csonka családban fölnőnie - mindent feledtetett velem.
Adja a jó Isten élje át minden feleség ezt az érzést. Volt oka, volt miért tűrni.
Üdvözlettel: Zita
Igen a mi hazassagunk tonkrement es 25 evig kulon voltunk.
Sajnos nevetni fogtok de nekunk is a hit segitett rendbehozni ujra a hazassagunkat.
Mi ujra osszehazasodtunk es gyakorlo keresztenyek lettunk es igen hagyomantos ferfi es noi szerepek feladatok azok amtol rendbe van a hazassagunk.
Most megtanultuk barmi gond van mi ketten isten segitsegevel eros var vagyunk egy ember ket test
7:"es igen hagyomantos ferfi es noi szerepek feladatok azok amtol rendbe van a hazassagunk. "
Szerintem meg attól, hogy az egyik fél (jelen esetben a feleség) kussol és tűr. Köszönöm szépen, ilyen kapcsolatból nem kérek.
Csak nem azt hiszed a hagyomanyos no szerep a kss es tures?
Ket diplomas vilagot bejart jol kereso no vagyok tobb nyelvet beszelek.
Szerinted turnem a ferfi uralmat?
Egymas tisztelete a legfntosabb es az hogy a masik reszed igy ha haragszol ra magadra haragszol.
Nagyon keveset tudnak az emberek a hivo hazassagrol de eloitelet az van boven.
Hagyomanyossan a ferj a csalad feje ez azt jelenti barmiben donteni kell soha nem teszem nelkule ove az utolso szo a kulvilag fele tisztelettel beszelek rola ugy ahogy kegerdemli ferfikent kezelem ot.
Cserebe o tenyeren hordoz szeret es ragaszkodik hozzam.
Meghallgat es szeretetbol egyezkedunk segit a haztartasban termeszetessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!