Elméleti kérdés! A vonzás törvénye csak a pozitív gondolkodásra akarja rávenni az embereket, vagy ténylegesen segít bevonzani a jót?
Ezt úgy kell elképzelni, hogy Te -azáltal, hogy pozitívan gondolkozol-, tudat alatt cselekszel úgy, hogy pozitív változások következzenek be az életedben. :)
(tehát nincs szó természetfölötti erőről vagy szerencséről)
Szerintem :-)
Itt nem csak a pozitív gondolkodás(persze az is benne van).
Én azt tapasztalom, h többről van szó, nem is értem, mások h nem hisznek benne.
#3 vagyok
pontosítok:
bármennyire is közelít a valósághoz az elmélet, azt be kell látnotok, hogy ezen információk átadása közben vallási szempontból próbálták manipulálni a népet, valamint a tőke sem utolsó szempont volt. a cukormázas "most már értem a világ működését és boldog vagyok" első benyomás keltése után komolyabban is át lehet gondolni, hogy mit látott az ember.
Igen, a pozitív, ill. "nemnegatív" gondolkodás fontos tényező. Már a felszabaduló agykapacitás is hatalmas (amikor befejezed a sopánkodást, a kifogásgyártást, mások hibáztatását, akkor rengeteg időd lesz konstruktív gondolkodásra izzítani ugyanazokat a mechanizmusokat, akár a kifogásgyárat is). A jó irány legalább ugyanennyire fontos. Amit vonzásnak meg rezonanciának neveznek az csak az az emberi tulajdonság, hogy pl. kell egy zöld Trabant, rá vagy gerjedve, álmodban is ezen kattogsz, de csak múlt szerdán kezdődött... És pont múlt szerda óta szinte minden nap látsz zöld Trabit, pedig korábban csak elvétve láttál egyet-egyet, és lemondóan sóhajtottál...
Amin forog az agyad, azon dolgozik a rettentő problémamegoldó apparátus, ami tulajdonképpen maga az ember... Ők ezt fordítva mondják. Először azt hittem, ez ilyen paródiaszerű görbe tükör a konzumezó fogyasztótáborának (vagy legalábbis róluk). Aztán lassan-lassan rájöttem, hogy ilyen nincs, és mégis van... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!