Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Férjeitek mennyit változtak az esküvő óta? Pozitív vagy negatív irányba ment a változás?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen az esküvő érdekel, hanem mondjuk a kapcsolat elején lévő rózsaszín ködös időszak óta.2013. júl. 13. 08:21
1/13 anonim válasza:
6 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve vagyunk házasunk. a lehető legnegatívabb irányba fordult el a házasság, de inkább az együttélés miatt a kapcsolatunk. szinte semmi szex, mindig csak a munka, meg a kifogások.
én vagyok a feleség
2/13 anonim válasza:
7éve vagyunk együtt, 5éve házasok, a szex rendben, de vannak viták, leginkább a gyermeknevelés terén, és azért mert hiányzik a romantika.
4/13 anonim válasza:
Minden embernek két oldala van,de először csak egyet látsz.
Aztán mikor azt hiszed,hogy igazán megismerted,megmutatja a másikat is.........
Nos ez sajnos nagyon igaz.
5/13 anonim válasza:
Nálunk az esküvö után sem változott a viselkedésünk egymás felé, ugyanolyan, mint elötte (25éve)
6/13 anonim válasza:
Már az összeköltözésnél is sokat változott a párom (férfi). Segítőbb lett, mindig meglepett pl egy gyertyafényes vacsorával stb... esküvő után még felelősségteljesebb lett, most, hogy babát várunk még féltőbb, óvóbb lett (na nem az a fajta, hogy túlontúl rám akaszkodik).
7 éve együtt, 2 éve házasok.
7/13 anonim válasza:
Az esküvő után egy ideig minden rendben volt, az első gyerek születése után pozitív változásokat láttam, aztán a második tán ment át nagyon negatívba. Érthetetlen lett a viselkedése, annyira, hogy az apja bocsánatot is kért tőlem a válás után, hogy nem ilyennek nevelte. A családja meg azt mondja, hogy nekem nem kell semmit mondanom, nekem hisznek. Nagyon ki vannak rá bukva.
8/13 anonim válasza:
Komolyan lepontozzák azokat, akiknek jó a házassága, akiknél meg probléma van, az mind 100%-os válasz?
9/13 anonim válasza:
Lassan 11 éve vagyunk együtt, másfél éve házasok. Nagyon sokat változtam, szerintem jó irányban. A férjem alapvetően nem változott, nagyon jó és türelmes, érzékeny ember. Mivel 20 éves egyetemista voltam, mikor összejöttünk, elég sok dolog történt az elmúlt 10 évben. Ő akkor is felelősségteljes, dolgozó, önfenntartó ember volt (22 évesen). 7 éve élünk együtt, voltak hullámvölgyek, de alapvetően stabil a kapcsolatunk. Nagyon nagy változást nem tapasztaltam a részéről, de ő állhatatos típus, mint az édesapja meg a két bátyja.
10/13 anonim válasza:
8as ez nekem is feltunt. Szornyu , hogy milyen emberek vannak, hat hogy kepzelik azt hogy ok boldog hazzassagban elnek, amig az itt lepontozo rosszindulatu hazisarkanyok szenvednek es a legnagyobb oromuk az eletben, hogy itt rosszindulatuskodhatnak...Aztan, hogy a kerdesre is valaszoljak, vannak dolgok amiben negativ iranyban valtozott a ferjem es vannak dolgai amiben pozitiv iranyba. De a valtozasok leginkabb annak tudhatok be,hogy mikor osszejottunk fiatalkak voltunk es szepen lassan felnovunk, onallosodunk es "megkomolyodunk" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!