Tetszik? Min változtsak?
Már egy ideje írom ezt a blogot, de nem érzem hogy jó lenne, már csak azért is, mert kevés az olvasó.Szóval azt szeretnám kérni, hogy valami véleményfélét mondjatok róla.Lehet pozitív, negatív!
14/L
na, én elkezdtem olvasni. egész jó kis blog, dee..
szoval van a Part 1 2/2 "pár perccel később" kiscímnél, amikor Peti szerelmet vall Briginek. na nekem ez kicsit gyors volt --->"-Mi az?- kérdeztem.
-Semmi Brigike.- mondta gúnyosan, mire én felkaptam egy párnát az ágyról és elkezdtem ütni vele Petit, aki felállt és ledöntött az ágyra majd odafeküdt mellém."
szoval még brigi azt se mondta h neki is tetszik Peti, de már "rámászik"?:D
15L amugy étnyleg jó:)lehet folytatom az olvasását
Ügyes vagy, hogy ilyet írsz!
Csak gyorsan végigfutottam, ezért csak két dolog tűnt fel:
- A cím alatti bevezetőben "lelövöd a poént". Szerintem nem kellene odaírni, hogy újra összejönnek, ez maradjon meglepetés
- Az egyes részeket próbáld meg jobban tördelni, tehát szakaszokra osztani, legyen közte egy-egy üres sor, ahol van rá lehetőség, mert így nagyon hosszú párbeszédfolyamokat látok csak.
köszönöm, de ez egy olyan történet, ami félig igaz, és hát ez velem pont így történt, csak engem nem Briginek, a fiút meg nem Petinek hívják:)
De mégegyszer köszönöm a véleményed!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!