Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tetszik? Min változtsak?

Tetszik? Min változtsak?

Figyelt kérdés

Már egy ideje írom ezt a blogot, de nem érzem hogy jó lenne, már csak azért is, mert kevés az olvasó.Szóval azt szeretnám kérni, hogy valami véleményfélét mondjatok róla.Lehet pozitív, negatív!

[link]

14/L

2012. nov. 2. 16:22
 1/4 anonim válasza:

na, én elkezdtem olvasni. egész jó kis blog, dee..

szoval van a Part 1 2/2 "pár perccel később" kiscímnél, amikor Peti szerelmet vall Briginek. na nekem ez kicsit gyors volt --->"-Mi az?- kérdeztem.

-Semmi Brigike.- mondta gúnyosan, mire én felkaptam egy párnát az ágyról és elkezdtem ütni vele Petit, aki felállt és ledöntött az ágyra majd odafeküdt mellém."

szoval még brigi azt se mondta h neki is tetszik Peti, de már "rámászik"?:D

15L amugy étnyleg jó:)lehet folytatom az olvasását

2012. nov. 2. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy, hogy ilyet írsz!

Csak gyorsan végigfutottam, ezért csak két dolog tűnt fel:

- A cím alatti bevezetőben "lelövöd a poént". Szerintem nem kellene odaírni, hogy újra összejönnek, ez maradjon meglepetés

- Az egyes részeket próbáld meg jobban tördelni, tehát szakaszokra osztani, legyen közte egy-egy üres sor, ahol van rá lehetőség, mert így nagyon hosszú párbeszédfolyamokat látok csak.

2012. nov. 2. 16:44
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm, de ez egy olyan történet, ami félig igaz, és hát ez velem pont így történt, csak engem nem Briginek, a fiút meg nem Petinek hívják:)

De mégegyszer köszönöm a véleményed!

2012. nov. 2. 16:46
 4/4 anonim válasza:
1. avgyok. ez a Peti kicsit mint ha nyomulós lenne:DD
2012. nov. 2. 16:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!