Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhetőnek tartotok egy olyan kapcsolatot, hogy válás helyett a férj és a feleség külön költözik és csak hétvégén találkoznak?
9-es vagyok.Ha a másik opció csak és kizárólag a válás (ebben egyeztetek meg?) akkor természetesen meg kell próbálni így rendezni a kapcsolatotokat,de ez csak akkor fog menni,ha mind a ketten ragaszkodtok a másikhoz.Szóval rizikós,de ha más megoldás nincs(?),akkor hajrá.
Egyébként ezt sem értem "ő is szeret,bár ezt nem mondja, de ad még egy esélyt a házasságnak" - kontra - "Én pedig így nem akarok élni, szabadságra vágyom...Külön akarok költözni" Most akkor ki akarja ezt? Leírásod elején Te szereted, a Férjed meg az utolsó esélyt még megadja ennek,a végén meg már úgy írod Te akarsz külön költözni.
Az én értékrendszerembe nem fér bele a szétköltözés, távolról szeretés, néha találkozás. Pláne nem házasságon belül. Vagy teljesen akarjon engem a férfi és én őt szintén, vagy sehogy.
Ettől függetlenül el tudom képzelni a felállást akkor, ha mindkét félnek megfelel ez a megoldás, mindkét fél tudja kezelni ezt a helyzetet és több boldogságot hoz az új formula mint a régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!