Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elképzelhetőnek tartotok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhetőnek tartotok egy olyan kapcsolatot, hogy válás helyett a férj és a feleség külön költözik és csak hétvégén találkoznak?

Figyelt kérdés
A kapcsolatban még nincs harag, de a férjem már "túlérzékeny" rám, és ezt el is ismeri. Én szeretem és azt hiszem, ő is szeret,bár ezt nem mondja, de ad még egy esélyt a házasságnak. Viszont betegesen irtózik a vitától, még a megbeszélésétől is. Én pedig így nem akarok élni, szabadságra vágyom, hogy ne kelljen attól rettegnem, mikor bántom meg valamivel. Külön akarok költözni, de ha lenne kedvesem, őt szeretném.
2013. okt. 12. 20:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.Ha a másik opció csak és kizárólag a válás (ebben egyeztetek meg?) akkor természetesen meg kell próbálni így rendezni a kapcsolatotokat,de ez csak akkor fog menni,ha mind a ketten ragaszkodtok a másikhoz.Szóval rizikós,de ha más megoldás nincs(?),akkor hajrá.

Egyébként ezt sem értem "ő is szeret,bár ezt nem mondja, de ad még egy esélyt a házasságnak" - kontra - "Én pedig így nem akarok élni, szabadságra vágyom...Külön akarok költözni" Most akkor ki akarja ezt? Leírásod elején Te szereted, a Férjed meg az utolsó esélyt még megadja ennek,a végén meg már úgy írod Te akarsz külön költözni.

2013. okt. 13. 16:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Bocs, lehet nem voltam érthető. Az utolsó esély a házasságra egy féléves "különélés" a házon belül elszeparálódva, és ha "nem lesz cirkusz és veszekedés" akkor folytatjuk. DE ő mindenen megsértődik, ezért ezt nem látom reális esélynek. Mondok egy példát: megegyeztünk, hogy külön mosunk, de 2 hete hozzá sem nyúlt a szennyeshez,a szennyes-kosár dugig, én ma kimostam a cuccait, és azt mondtam: Látom, kicsit el vagy maradva a mosással, kimostam egy pár cuccod. Erre megsértődik, hogy nem elmaradt a mosással, hanem én foglaltam le ma a mosógépet.
2013. okt. 13. 16:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Még mindig 9-es és most még jobban nem értem az egészet.
2013. okt. 13. 17:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Jaj, ne haragudj. Írhatsz privit is.
2013. okt. 13. 18:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Az én értékrendszerembe nem fér bele a szétköltözés, távolról szeretés, néha találkozás. Pláne nem házasságon belül. Vagy teljesen akarjon engem a férfi és én őt szintén, vagy sehogy.

Ettől függetlenül el tudom képzelni a felállást akkor, ha mindkét félnek megfelel ez a megoldás, mindkét fél tudja kezelni ezt a helyzetet és több boldogságot hoz az új formula mint a régi.

2013. okt. 14. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!