Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Értelmeznétek nekem a Tarot...

Értelmeznétek nekem a Tarot kártyáimat?

Figyelt kérdés

Kérdés: Szeret-e még a volt párom?

válasz: Világ Bolond Uralkodó

Kérdés: Teherbe esek idén?

Válasz: Diadalszekér Akasztott ember Főpap

2015. ápr. 3. 02:50
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Miért vetsz, ha nem értesz az aratáshoz?
2015. ápr. 3. 06:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy a tarotnál nem kérdezünk úgy,hogy a felelet igen vagy nem legyen. Ez nem ilyen egértelmű. Helyesebb lett volna feltenni a kérdést úgy, hogy hogyan alakul a viszonyom a párommal? Családi életem terén milyen nagyobb változások leszenk? /egy terhesség elég nagy változásnak számít/
2015. ápr. 3. 07:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle, mert nem biztos.

Teherbe? Talán... A kártyától biztos nem.

2015. ápr. 3. 09:07
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
A te esetedbe nem is volna előnyös ha teherbe esnél. Ilyen személynek aki cigánykártyában hisz megvonnám a szaporodási alapjogát.
2015. ápr. 3. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:

"Én úgy tudom, hogy a tarotnál nem kérdezünk úgy,hogy a felelet igen vagy nem legyen. Ez nem ilyen egértelmű. Helyesebb lett volna feltenni a kérdést úgy, hogy hogyan alakul a viszonyom a párommal? Családi életem terén milyen nagyobb változások leszenk? /egy terhesség elég nagy változásnak számít/"

Teljesen jól látod, lehetőségeket és esélyeket lehet megnézni. Kérdező, rakj ki újat, csak tudjuk már, hogy milyen kirakás szerint, és normálisan tedd fel a kérdést.

2015. ápr. 3. 14:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Kérdés: Szeret-e még a volt párom?

Válasz: A világ lúgbolondja vagy ha azt hiszed hogy szeret, és nem is uralkodhatsz fölötte soha.

Kérdés: Teherbe esek idén?

Válasz: Egy köztiszteletben álló ember bizony diadalmasan beakaszt neki és igen a kártyák együttes állása szerint állapotos lesz méghozzá kisfiút fog a világra hozni.

2015. ápr. 3. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:
-legbolondja
2015. ápr. 3. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy a Tarot csomaghoz jár magyarázó is.

Ha csak sima, akkor minek rántod kérdező olyanba az orrod bele, amihez nem is értesz?

Ja, és az sem mindegy, milyen Tarot. Mindegyik más.

2015. ápr. 3. 19:05
 9/10 Missi_Key ***** válasza:
hűha..ha ezt a két kérdést így összehoztad, feltehetted volna harmadiknak hogy a volt párodtól esel e teherbe :D
2015. ápr. 3. 19:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Privibe írd le milyen alakzatban voltak a kártyák ha érdekel a véleményem.
2015. ápr. 6. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!