Értelmeznétek nekem a Tarot kártyáimat?
Kérdés: Szeret-e még a volt párom?
válasz: Világ Bolond Uralkodó
Kérdés: Teherbe esek idén?
Válasz: Diadalszekér Akasztott ember Főpap
Kérdezd meg tőle, mert nem biztos.
Teherbe? Talán... A kártyától biztos nem.
"Én úgy tudom, hogy a tarotnál nem kérdezünk úgy,hogy a felelet igen vagy nem legyen. Ez nem ilyen egértelmű. Helyesebb lett volna feltenni a kérdést úgy, hogy hogyan alakul a viszonyom a párommal? Családi életem terén milyen nagyobb változások leszenk? /egy terhesség elég nagy változásnak számít/"
Teljesen jól látod, lehetőségeket és esélyeket lehet megnézni. Kérdező, rakj ki újat, csak tudjuk már, hogy milyen kirakás szerint, és normálisan tedd fel a kérdést.
Kérdés: Szeret-e még a volt párom?
Válasz: A világ lúgbolondja vagy ha azt hiszed hogy szeret, és nem is uralkodhatsz fölötte soha.
Kérdés: Teherbe esek idén?
Válasz: Egy köztiszteletben álló ember bizony diadalmasan beakaszt neki és igen a kártyák együttes állása szerint állapotos lesz méghozzá kisfiút fog a világra hozni.
Úgy tudom, hogy a Tarot csomaghoz jár magyarázó is.
Ha csak sima, akkor minek rántod kérdező olyanba az orrod bele, amihez nem is értesz?
Ja, és az sem mindegy, milyen Tarot. Mindegyik más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!