Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan értelmeznétek a...

Ti hogyan értelmeznétek a következőt, ha a párotok ilyet mondana?

Figyelt kérdés

Szóval. Van gyereketek. Ő azt mondja, h akar még. Neked visszeres lett a lábad, a hasi szöveteid tönkre mentek, stb. Te azt mondod, h nem, te nem akarsz. Erre ő: akkor majd csinálok másnak.

Én ezt úgy veszem, h ha nem szülök még,akkor elhagy minket.

Ma ezen a kijelentésén veszekedtünk, szerinte ő nem fenyegetésnek, zsarolásnak gondolta, és én vagyok a hülye.

2015. febr. 27. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Neked kell ismerni a férjed. Ha ezt az én férjem mondaná, akkor tudnám, hogy dühében mondja.
2015. febr. 27. 15:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Amikor ez a beszélgetés elhangzott, nem volt dühös senki. Csak simán mondta, h akar gyereket még, én meg azt, hogy nem. :/
2015. febr. 27. 15:50
 3/7 sandrachnologic ***** válasza:
Csak a fizikai változás miatt nem akarsz? Kesobb lehet lelkileg ugy érzed majd, hogy szeretnel, szerintem ezt kell megvárni, erőltetni ugysem lehet egymásra ezt.
2015. febr. 27. 16:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Neked kell ismerned a férjed, innen nem tudom megmondani.

Én szoktam mondani ezt, a férjem meg rávágja hogy akkor majd mástól, én tudom hogy ezt viccből mondja.

Sőt szoktam mondani neki, hogy mástól esetleg a mi lányunknak már csak bátyja vagy nővére lehet, de ez nálunk nem komoly sosem vesszük komolyan.

Ő szeretne én jelen pillanatban nem. Egyikünk sem veszi komolyan azt hogy akkor mástól...

2015. febr. 27. 16:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Jajj a kérdésnél elírtam, nem neked, hanem nekem visszeres a lábam.

Hát van most 2 gyerek, egy 2 éves és egy 5 hónapos.

Lelkileg és fizikailag sem egyszerű.

A második terhesség sem volt egy álom... már az elejétől nagyon fájt a hasam, alig tudtam menni, visszerem lett, a hasam tönkre ment: szétnyílt a hasizmom, a szöveteim nagyon tönkre vannak, ezt is kb 2 hete mondta az orvos.

Nem akarok egész terhesség alatt feküdni, szenvedni.

Nem akarok 3 gyereket, de ezt nem érti meg. :(

2015. febr. 27. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi is mondtunk ilyet poénból egymásnak. De nem tudhatom a férjed hogy gondolta. Beszéld meg vele, hogy tartasz az egészségügyi kockázattól...stb. Azért ha másban nem is, abban egyet kell értenetek hogy egy gyerek két ember döntése! :) Másrészről elég friss az élményed egy kicsivel és egy picivel. Kicsi a különbség is, így érthető a hozzáállásod. De ez lehet változni fog évek múlva, és addig van ideje a szervezetednek regenerálódni! :)
2015. febr. 27. 16:22
 7/7 Vilcsianyuja ***** válasza:
Felteszem, viccből mondta. Ki gondolná komolyan, hogy elválik és fizet az exének gyerektartást két gyerek után, csak hogy lehessen egy harmadik gyereke. Ez elég meredek. 5 hónapos a pici, így gondolom, nem azonnal akarna nekiállni. Lehet, hogy mire aktuális lesz, addigra már ő se akar harmadikat, vagy éppen te adod be a derekad. Adjatok időt magatoknak!
2015. febr. 27. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!