Ti hogyan értelmeznétek a következőt, ha a párotok ilyet mondana?
Szóval. Van gyereketek. Ő azt mondja, h akar még. Neked visszeres lett a lábad, a hasi szöveteid tönkre mentek, stb. Te azt mondod, h nem, te nem akarsz. Erre ő: akkor majd csinálok másnak.
Én ezt úgy veszem, h ha nem szülök még,akkor elhagy minket.
Ma ezen a kijelentésén veszekedtünk, szerinte ő nem fenyegetésnek, zsarolásnak gondolta, és én vagyok a hülye.
Neked kell ismerned a férjed, innen nem tudom megmondani.
Én szoktam mondani ezt, a férjem meg rávágja hogy akkor majd mástól, én tudom hogy ezt viccből mondja.
Sőt szoktam mondani neki, hogy mástól esetleg a mi lányunknak már csak bátyja vagy nővére lehet, de ez nálunk nem komoly sosem vesszük komolyan.
Ő szeretne én jelen pillanatban nem. Egyikünk sem veszi komolyan azt hogy akkor mástól...
Jajj a kérdésnél elírtam, nem neked, hanem nekem visszeres a lábam.
Hát van most 2 gyerek, egy 2 éves és egy 5 hónapos.
Lelkileg és fizikailag sem egyszerű.
A második terhesség sem volt egy álom... már az elejétől nagyon fájt a hasam, alig tudtam menni, visszerem lett, a hasam tönkre ment: szétnyílt a hasizmom, a szöveteim nagyon tönkre vannak, ezt is kb 2 hete mondta az orvos.
Nem akarok egész terhesség alatt feküdni, szenvedni.
Nem akarok 3 gyereket, de ezt nem érti meg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!