Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy értelmeznétek a következő...

Hogy értelmeznétek a következő képet?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon érdekelne a véleményetek.

Köszi!

2010. júl. 19. 13:16
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
"a drogosok nem látnak másik kiutat, csak olyat, ami az anyaghoz vezet..." bocs, ez ugrott be elsőre :((
2010. júl. 19. 13:22
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
Az emberi szervezet elutasítja a mesterséges segítséget...
2010. júl. 19. 13:22
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
A tenyérjóslás a dilibogyókhoz vezet.
2010. júl. 19. 13:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gyógyszerekről, a drogról való LEMONDÁS, ugyanis az erekből távozik a gyógyszer.
2010. júl. 19. 13:31
 5/17 BlackSword ***** válasza:
100%
az első, és utolsó (felettem lévő) nagyon jó... De ez így is van... A tenyérjóslás tényleg dilibogyókhoz vezet, főleg akkor ha nem jön be amit a jósnő mondott... De hát azok úgy is csak kamuznak...
2010. júl. 19. 13:34
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, ha lehet, akkor csak így tovább! Minél több vélemény, annál jobb.

Egyik ismerősöm így értelmezte a képem:

a gyógyszerek az élet végét jelzik, nemtudom miért,lehet baromság :) az ujjaid az élet útjai, a gyógyszerek a vég. ja, kicsit lehangoló kép

2010. júl. 19. 13:34
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy értelmezném, hogy ez a drogosok gondolkodásmódját mutatja, hogy van a 4 ujjon 1-1 szem gyógszer, és van az ötödik ujja, amin nincs, viszont csak a 4 gyógszeres ujjhoz vezet út, csak azok jöhetnek szóba lehetőségként, olyan út nincs, ami a gyógyszer nélküli ujjhoz vezet. Érdekes kép...
2010. júl. 19. 13:39
 8/17 anonim ***** válasza:
47%

Öhm.Elkezdett rremegni a kezem,és elsírtam magam.Messze vannak a gyógyszerek :(:(:(:(:((

Így.

2010. júl. 19. 13:53
 9/17 anonim ***** válasza:

Az emberek csak a rossz utat választják,vagy valami oda kényszeríti őket.

A tiszta utat nem látják meg,pedig egy kicsit látszik,még sem tűnik fel nekik,csak a rossz utat ismerik és arrafelé is haladnak.

/

A könnyebb utat választjuk,nem azt ami nehezen elérhető.

A könnyebb út szinte sosem vezet jóhoz.Mi mégis azt választjuk,mert gyengék vagyunk.A jó utat meg sem akarjuk látni.

Nekem valahogy ez ugrott be. :D XD

2010. júl. 19. 14:31
 10/17 anonim ***** válasza:

Hát.. ha megfigyelitek akkor ott a csuklón van egy piros rész, mintha nyílt seb lenne. Az a négy nyíl meg olyan, mint az ördög vasvillája. Az négy ujj meg felfelé vezet. A rajta lévő csíkok, meg az utat jelzik, a pont a végállomást. A gyógyszerek meg nemtudom... Talán az emberi naívságot. A gyógyszertől elvileg mindenki hamar rendbe jön, én pl nem bizom bennük. :)

És van a hüvelyk ujj, ami teljesen elvan különítve a többitől. De ahhoz nem vezet sima út. Ahhoz egy dombon kell végig menni, és nem is tűnik olyan hosszúnak.

2010. júl. 19. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!