Hogy értelmeznétek a következő képet?
Köszönöm az eddigi válaszokat, ha lehet, akkor csak így tovább! Minél több vélemény, annál jobb.
Egyik ismerősöm így értelmezte a képem:
a gyógyszerek az élet végét jelzik, nemtudom miért,lehet baromság :) az ujjaid az élet útjai, a gyógyszerek a vég. ja, kicsit lehangoló kép
Öhm.Elkezdett rremegni a kezem,és elsírtam magam.Messze vannak a gyógyszerek :(:(:(:(:((
Így.
Az emberek csak a rossz utat választják,vagy valami oda kényszeríti őket.
A tiszta utat nem látják meg,pedig egy kicsit látszik,még sem tűnik fel nekik,csak a rossz utat ismerik és arrafelé is haladnak.
/
A könnyebb utat választjuk,nem azt ami nehezen elérhető.
A könnyebb út szinte sosem vezet jóhoz.Mi mégis azt választjuk,mert gyengék vagyunk.A jó utat meg sem akarjuk látni.
Nekem valahogy ez ugrott be. :D XD
Hát.. ha megfigyelitek akkor ott a csuklón van egy piros rész, mintha nyílt seb lenne. Az a négy nyíl meg olyan, mint az ördög vasvillája. Az négy ujj meg felfelé vezet. A rajta lévő csíkok, meg az utat jelzik, a pont a végállomást. A gyógyszerek meg nemtudom... Talán az emberi naívságot. A gyógyszertől elvileg mindenki hamar rendbe jön, én pl nem bizom bennük. :)
És van a hüvelyk ujj, ami teljesen elvan különítve a többitől. De ahhoz nem vezet sima út. Ahhoz egy dombon kell végig menni, és nem is tűnik olyan hosszúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!